Oblievačku pozná skoro každý. Je nám už dlho známa, hoc jej hodnoty sa zmenili. Kde sú tie časy, keď to pre šuhajov nebolo o peniazoch, keď dievčiny zdobili kraslice, keď sa hrala a spievala ľudová hudba??

No musím sa priznať, že ľudovú hudbu nemusím, ale asi to patrí k niektorým sviatkom.

Každoročne sa chlapci pretekajú, kto zarobí viac, kto dostane od babičky najviac a zdá sa mi to blbé a hlúpe, keď sa tie zárobky šplhajú vysoko.

Veľká noc sa blíži, treba isť na nákupy. Ľudia utrácajú asi na tento sviatok trochu menej ako na Vianoce. Korbáče si kúpia, kraslice taktiež, no a v poslednom rade aj čoky-vajíčka.

Ja Veľkú noc veľmi nemusím. Každoročne oblievam spolu so starším bratom svoju najstaršiu sestru, ktorá má z toho neuveriteľnú radosť. Možno to bude tým, že má 25 rokov, ale psychicky o 20 menej. Veľmi zlaté dievča.

Dnes ráno, sladko spala, no nie dlho. Zobudila sa na 2 pol-litrové poháre studenej vody. Z radosti skríkla, sadla si na posteľ a rozosmiala.

Takto to chodí u nás každý rok.

Ako je to u vás?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
anjelik4195  24. 3. 2008 09:14
waaw obdiwujem twoju sestru ja mam tiesh rada welku noc a newadi m iked ma oleju ale nje teraz w takej zime
 fotka
elwinko  24. 3. 2008 09:19
 fotka
hellium  24. 3. 2008 09:22
No nič príjemné zobudiť sa na to,ako vám to malé dieťa (súrodenec) leje vodu za krk... Ale tak musím uznať, že tento rok to bolo oveľa oveľa decentnejšie ako tie predošlé. Minule som skončila v potoku a to nebola žiadna sranda
 fotka
tenpatic  24. 3. 2008 10:12
Je to uplna zbytočnosť
Napíš svoj komentár