Na mojej planete by neexistovali drogy. Tvrde, make ani cigarety. Neexistoval by ziaden alkohol. Tvrdy, vino ani pivo. Nedaleko domu by tiekla rieka, ktora by bola dost velka. Z mojho domu by boli vidiet od polovice zasnezene hory. Ked vyleziem na tie hory, bolo by vidiet velke jazero na druhej strane.
Na tejto planete by som zil iba ja a moja zena v jednom peknom domceku. Mali by sme psa, takeho aky by san am pacil. Naokolo by boli same ampliony, tak aby bola pocut hudba ked budem pracovat na poli a tak aby hudbu moja zena pocula az do domu. Neexistoval by pocitac, televizor, auto ani mobil. Na mojej planete by bolo teda ticho len sum rieky a vetrik by bolo v noci pocut. Bolo by tam tak teplo aby nam to obidvom vyhovovalo. Den by trval tak dlho ako na zemi. V noci by bol vidiet mesiac a jeho mesiac ako kruzia okolo seba a naokolo same hviezdy.
Neexistovali by ziadne choroby infekcne, civilizacne alebo psychicke. Proste ziadne. Tym padom ani lieky. Zit by sme mohli kolko by sa nam zachcelo. Mohli by sme mat aj deti, vsetko by bolo na tejto planete pre nich pripravene. Ked jeden z nas dvoch zomrie, zomrie aj ten druhy. V nasom posmrtnom zivote by sa mohlo vsetko opakovat, ale vylepseneo tie chyby, ktore by nam v tom predchadzajucom vadili.

 Blog
Komentuj
 fotka
lola8  14. 7. 2008 16:23
pekne..pekne.. nerealne..
 fotka
rumova_vila  14. 7. 2008 16:56
to ze je to utopicke sedi ale inak fajn predstava... btw, od kedy zrovna ty chces psa?
 fotka
fialkasirotkova  14. 7. 2008 22:56
ešte pridaj kone a sťahujem sa tam
 fotka
huligang  15. 7. 2008 12:33
ked to budes takto publikovat,za chvilu tam budes mat celkom plno
 fotka
vaurien  26. 7. 2008 00:33
a si predstav ze ja o par rokov nejak takot budem zit s mojou laskou.. .na konci sveta.. .vadi mi civilizacia.. .
 fotka
ratsanares  29. 7. 2008 08:24
ja sa necham pozvat... ale tie drogy - nemohli by sme sa dohodnut ze tie tam budu???
 fotka
aislinnas  11. 8. 2008 22:10
krasna predstava pekne opisana no zaujalo ma ze chces pracovat na poli a ani neviem preco
Napíš svoj komentár