viem ze birdz je o vlastnej kreativite... toto nie je moj vlastny prispevok ale toto som tu skratka musel dat je to super, ak to odtial admin vymaze pochopim to:

Ako spoznat Sopliaka Maloleteho v siedmych krokoch:

1. Sopliak sa svojim vekom nijako netaji. Ma ho zverejneny v infe.

2. V profile ma obrazok stitu, lebky, meca alebo zbrojnosa. Pripadne vsetky dokopy. Najcastejsie vsak vsetky mozne obrazky, ktore skopiroval od inych sopliakov na inych serveroch.

3. Sopliak je velmi komunikativny. Rad pise aj ked sa ho snazite ignorovat. Vase odpovede vsak spustaju lavinu dalsich sprav zacinajuce sa slovami Preco, Ako, Co si tym myslel, Nerozumiem atd.

4. Sopliak je velmi naladovy. Strieda dve nalady. Agresivnu spojenu s mnozstvom vyhrazok a osocovanim. Umiernena nalada sa prejavuje spravami ' LS NEUTOC NA MNA PLS'.

5. Ma vycibreny slovnik. Niektore podruhy Sopliakov sa adaptovali antivulgarnym filtrom a preto automaticky zamienaju pismena vo vulgarizmoch avsak tak, aby vyznam zostal nezmeneny.

6. Gramatika nie je jeho silna stranka. Ma chronicke problemy s rozpoznanim rozdielu medzi i/y. Ciarky a bodky su pre neho zakazane znacky.

7. Ak tento text nie je v sopliakovej rodnej reci, pravdepodobnost ze dokaze tento text precitat a pochopit je miziva.


a tiez sa ospravedlnujem vsetkym ktory sa v tom nasli...

 Blog
Komentuj
 fotka
tinka246  17. 1. 2008 16:58
Nie všetci "sopliaci" sú taký ako si ich tu opísal!NIč zlé proti tebe ale aj ty bol niekedy tým sopliakom!
 fotka
sasi4232  17. 1. 2008 17:22
ale ved som pisal ze sa ospravedlnujem nemam v umysle tym niekoho ohovarat len sa mi to zapacilo tak som to tu hodil... ja som tym clankom nikoho konkretneho nemyslel...
 fotka
pzvch  17. 1. 2008 17:52
Prepac, ale musi si rypnut. Tak ty napises:"fakt ma to mrzi...viem ze birdz je o vlastnej kreativite... toto nie je moj vlastny prispevok ale toto som tu skratka musel dat je to super, ak to odtial admin vymaze pochopim to:" a vzapati:" Ma chronicke problemy s rozpoznanim rozdielu medzi i/y. Ciarky a bodky su pre neho zakazane znacky."



Vies, ale jedno odporuje druhemu (btw. mam 22, to aby si ma s nimi nehadzal do jedneho vreca)
Napíš svoj komentár