fotka
aknila  22. 1. 2015 18:42
V podstate s tebou súhlasím, žiaľ, "fenomén" zlatokopiek priniesla doba. Ak si žena nájde muža z rovnakej "vrstvy" a s rovnakými požiadavkami a cieľmi, tak je po probléme.
 fotka
sapfoq  22. 1. 2015 22:58
ano samozrejme. To čo si napísala je podstatná vec. Ako sa vraví vrana k vrane sadá. Len niektoré vrany vedia že majú na to (a to im vôbec nemám za zlé) aby sedeli vyššie v korune stromu
 fotka
peculiar  22. 1. 2015 23:45
no pekne, uvazovanie hodne 16 rocneho fagana

na nemecku limuzinku sa ti zvysoka vyseriem. nemam rada auta. hlavne ked v kazdom v kilometrovej kolone sedi len 1 clovek, cmudia a trubia vsade naokolo. radsej ostanem verna MHD.

chlapa, ktory by ma lakal na dovolenky a restauracie, by som vysmiala. to si predsa mozem v pohode dovolit aj zo svojich penazi, nie je to ziadna pridana hodnota.

a neviem preco by som pre to mala automaticky sediet doma. asi mame rozdielnu predstavu o tom, co znamena "zazitok".
 fotka
sapfoq  23. 1. 2015 00:03
Ale slečna stále žije v ideálnom svete, alebo ona nie autá ale lietadla rovno? Či ako sa to vlastne vraví trafená hus zagága?

Ver mi že ak by po teba chalan prišiel na prvé rande v rozjebanom Varburgu alebo krásnom Maseratti (je to Talianské nie nemecké ) správala by si sa ináč.

Ver mi že svoje deti v MHD ani v ,,émbečke" do školy voziť chcieť nebudeš.

Ver mi že im bude treba dať hromadu peňazí na škôlku, školu, vysokú, zahraničné pobyty. Ak by si však netrvala na tom že ostanú retardované doma bez vzdelania.

A ver mi taktiež, že ty si to so svojej materskej dovoliť môcť nebudeš

A sedieť doma? no predpokladám že ťa po nejakej dobre prestane baviť krúžiť okolo paneláku

A tak isto mi ver že ak si máš vybrať svojho partnera bez penazí a s peniazmi vyberieš si toho s peniazmi.
Takže no offense, that's life
 fotka
trdelniiiq  23. 1. 2015 00:10
@4 no to je ale pekna znoska sraciek. keby som bol zenska a niekto by po mna prisiel hoc aj na sukromnom lietadle ale mal by v hlave nasrate, mohol by rovno odletiet odkial prisiel. k zvysku sa nevyjadrujem, pretoze ak sa dostatocne chce, da sa vsetko.
 fotka
sapfoq  23. 1. 2015 00:33
@trdelniiiq
Priateľu drahý.
Všetci vieme (na čele s tebou) že ty súkromné lietadlo nikdy nebudeš mať. A urážaš všetkých ľudí ktorí to dotiahli oveľa, oveľa, oveľa ďalej než je podnájom a v tridsiatke hypotéka na dalších 30 rokov aby si mohol robiť osmičky, pať krát denne a mať kde trtkať svoju polivičku.

Stretol si už človeka ktorý má vlastné lietadlo a bol blbý? Alebo ako jeho ,,trdelníctvo" píše ,,v hlave nasraté" ?
Všetko dosiahol tebe neznámou šikovnosťou (česť povolaniam ,,syn" ale kto by nedal svojím potomkom nie?) snahou, pracovitosťou, odhodnalním a pohrdaním strachom. A myslím že v hlave to má 10000000000x viac zrovnané než ktokoľvek z nás a to že žene okrem toho može dať aj sex v oblakoch je len bonus

S pozdravom
Ujo Sapfoq
 fotka
trdelniiiq  23. 1. 2015 01:30
super, tak argumentum ad hominem a reakciu mimo gro veci uz mame za sebou. teraz ked budes chciet, mozes sa aj konkretne vyjadrit k tomu, o com sme tu s peculiar vraveli.
 fotka
peculiar  23. 1. 2015 12:17
@4 cim drahsie ma chlap auto, tym vacsia pravdepodobnost, ze sa za tym skryva nejaky obrovsky komplex. chorobna tuzba po majetku vacsinou negativne koreluje s moralnymi zasadami a casto su to ludia bez chrbtovej kosti. spoliehat sa na prachy naviac nevesti nic dobre o mileneckych kvalitach dotycneho.

tuto v prahe je MHD super, vyuzivam ju uz 10 rokov. neviem preco by som v nej nemohla vozit svoje deti. momentalne zarabam viac nez moj partner a nevidim dovod, preco by tomu tak nemalo byt. prave naopak - s karieristom by som zit nemohla, pretoze by to bol neustaly konkurencny boj

btw uz teraz mame v plane rozdelit si matersku fifty-fifty, aby to bolo fer myslim ze v tom obdobi, ked budem doma, bude mat moj kojenec asi tazko ambicie ist na vysoku, takze tato otazka bude aktualna az za par desiatok rokov. okrem toho, statne skoly nic nestoja a ja sama som na vyske ako student v pohode vyzila z par tisic korun na mesiac, takze tvojim vyrokom fakt nerozumiem.
 fotka
sapfoq  23. 1. 2015 15:51
@trdelniiiq

ooooooo, tak náš trdelník je lingvistický mág a snaží sa svoju bezútešnú situáciu ťahať so sračiek použitím pokročilých lingvistických výrazov lvl 43.

Už len základ komunikácie či už online alebo bežnej spočíva najprv v položení otázky na ktorú potom subjekt môže očakávať odpoveď. Odpusť mi priateľu ale nevidím v tvojom siahodlho/veľkolepo koncipovanom príspevku ani náznak nejakého zájmu o reakciu okrem časti ,,kde sa k zvyšku nevyjadruješ" takže ma prosím v mojej neskonalej nevedomosti oprav ak s mýlim.

Ďakujem
S pozdravom
Ujo Sapfoq.
10 
 fotka
antifunebracka  23. 1. 2015 16:09
celkom zaujimavy pohlad na vec a musim sa priznat, ze vo vela veciach s tebou aj suhlasim, ale zas nemusis byt taky curaq komentoch. ja mam zlatokopky rad, pretoze sa im da v bare nakecat, ze som milionar, pretiahnut ich a viac sa im neozvat a toto je asi to, co ludom najviac vadi, ze tie baby su uplne vytrete a namyslene povacsinou, neberu ohlad vôbec na charakter a vidia len peniaze. keby som bol na ich mieste a mohol si vybrat medzi pupkatym starym milionárom ktory bude mat mimo mna este 3 dalsie stetky a sympatickym rovesníkom, ktory ma ma uprimne rad a zaraba priemerne, vyberiem si toho rovesníka. nie vsetci su na prachy bez ohladu na cokolvek ine. ale pokojne mi never
Ďakujem
S pozdravom
Teta Antifunebracka.
11 
 fotka
sapfoq  23. 1. 2015 16:11
@peculiar

Drahá, milá a dovolím si tvrdiť že aj škaredá slečna.

Podobné pseudo psychosračkyso snahou vyzerať že o téme mám vačši prehľad aj keď ide o klamanie samého seba používa väčšina škaredých a frigidných feministiek

To že Vy s priateľom si nemôžete dovoliť pohodlie na cestách s komfortným autom (áno ešte stále podľa mojich a globálnych zistení platí že za kvalitu sa platí) neznamená že človek ktorý to má si musí niečo kompenzovať.
Ak som si zarobil, hromady penazí snahou (o ktorej Váš partner ani vy nič netušíte) tak určite nie z dôvodu aby som ich vkladal na stavebné sporenie a pekne a poslušne dúfal že raz keď si v budúcnosti budem chcieť kúpiť strechu nad hlavou a moj manžel mi to neposkytne tak ma to nezruinuje.
A nikde nepíšem ani neuvádzam že výška bankového účtu je priamo úmerná sexuálnym schopnostiam. A teda chcete nás presvedčiť že ak by Vám vyšiel obchod za 100milionov českých korun bývali by ste v nájme a naďalej chodili metrom? Are you fcking kidding me? Wake up lady.


A ako ste sama dobre konštatovali (aspoň niečo správne) žiť s karieristom je neskutočný boj. To ale neviete milá slečna aký boj je mať pri sebe polovičku ktorá má viac financií než chlap. Ten boj bude ale len a len kvôli tomu že Váš plat je vyšší od Vášho partnera. Úprimne toho chlapa ľutujem lebo stále ak dôjde na hádku vy máte v rukách argument typu: ,,ja prispievam predsa viac!" a on podpapučník zapíja svoj ziaľ večer v krčme s kolegami lebo Vám nič na to nemôže povedať. A vy doma ako správna inteligentka čítate kokotiny typu 50odtienov šedej, lebo viete že v živote niečo také nezažijete.

Teraz prichádza časť kedy by mi malo byť ľúto aj Vás ale kým si to človek neprizná JBMNT, presviedčajte sa sama ďalej o svojej pravde a nechajte nás aspoň trošku racionálne uvažujúcich jedincov projať fakty.

A dieťaťu dnes zabezpečiť školu zadara vážne? Prečo by nemohlo ísť študovať napríklad na harward, Yale, oxford? Lebo podobní ľudia sa stále bijú do prs že to je odveci a namiesto toho aby mu otvorili od narodenia študentský fond mu otvoria debilné stavebko lebo oni žijú v nájme, tak nech sa aspoň moje deti majú lepšie nie?. Good luck with that.

S pozdravom a úctou k priemerným ženám

Ujo Sapfoq
12 
 fotka
sapfoq  23. 1. 2015 16:21
@antifunebracka

Či už pán, alebo teta, ďakujem za reakciu.

A nemyslím si že milionári a miliardári ktorý môžu dať naším ženským toho veľa sú pupkatý a starý. Je to pseudo výmysel, jeden z mnohých, o ľuďoch ktorí niečo za svoj život dosiahli.

A nie sú všetci na prachy, to je jasné, ale sympatický človek je stále menej ako sympatický človek s peniazmi.

Aby bolo jasné osobne pohrdam babami ktoré si nechajú platiť za sex a vyslovene idú do barov ktoré tu nebudem menovať baliť zazobancov.

Ale absolútne nič nemám proti babám ktoré chcú podvedomo zabezpečiť svoje deti, postarať sa o seba a o ne a mať ambíciu na trošku lepší život tým, že si nevezmú priemerného chalana. Pretože takého istého vedia nájsť (AK SU PEKNÉ) aj vo svete vyššej vsrtvy.

Pozdravuje a teší sa

Ujo Sapfoq.
13 
 fotka
melancholik  23. 1. 2015 16:26
tento ,,zdravý rozum a správne hodnoty,, dehonestujúci článok ospravedlňuje správanie žien, ktoré nie lenže poburújú zdravo a vyššie zmýšlajúcich ľudí, ale ich aj často rozosmievajú svojou inteligenciou a schopnosťou reagovať adekvátne k životu.

v určitých bodoch som sa stotožnil s myšlienkami ale bolo ich veľmi málo ... pretože, až by som mal tráviť čas a kontakt s takto premýšlajúcim človekom, nemal by som silu ho asi označiť za ľudskú bytosť a ničím by sa nelíšil od tovaru ktorý je nám predsúvaný dnes pred oči každú sekundu ... ľudia ako ty nás učia vidieť ľudí ako kusy mäsa, bez emócií a schopnosti uvažovať, je to vlastne návod ako v*jebať s človekom tak aby si dosiahol za každu cenu pre seba maximum a pritom si nedokázal vážiť nič iné okrem toho ...

ale toto ma neprekvapilo ... prekvapilo ma že si ich ospravedlnil za ich správanie
totiž, keď je niekto debil, správa sa ako debil a je si vedomý toho čo robí a aj následkov svojich činov voči svetu a okoliu ľudí a aj napriek tomu v tom pokračuje, je proste debil ale ospravedlnovať ho za to určite nebudem :letim:
14 
 fotka
peculiar  23. 1. 2015 17:18
@sapfoq takze je to jasne - blog napisany jednym obrovskym chodiacim komplexom

mohla som si to vsimnut aj skor. tuto sa fakt neoplati stracat cas.
15 
 fotka
sapfoq  23. 1. 2015 17:25
@melancholik

Milý Melancholik.

Ak svoje údaje zadávaš správne a máš 23 rokov nebudem tu s tebou polemizovať o tom čo je správne a čo nie. Všetci vieme že toto správne nie je, ale mám pochopenie lebo nie som zakomplexovaný pičus.

A teda opýtam sa ťa jednoducho, ak máš 23 rokov, študuješ alebo pracuješ za podpriemernú mzdu, sharujes izbu vo Vyšnom odjebanom s niekým lebo byt v centre si nemôžeš dovoliť. A prišla by za tebou nádherná slečna, povedzme že tvoja najtajnejšia predstava pornofilmov, nad ktorými preleješ litre semena ročne a povedala by ti že ti dá 100k na účet, byt v centre mesta a poriadne auto k tomu ak sa s ňou vyspíš. A zistíš pri tom ako ťa prehovára že je inteligentná, pozorná, milá dáma ktorá chce s tebou stráviť noc. Urobil by si to?

Všetci poznáme odpoveď, môžeš spokojne, vehemente prezentovať tvoj ďalší čotijebe komentár o tom aké máš vysoké morálne hodnoty, ako by si ju určite odmietol no len zo seba spravíš vačšieho kokota kedže by si to spravil aj zadarmo a do nekonečna.

S pozdravom, rešpektom a radosťou polemizovať s tebou

Ujo Spaofq.
16 
 fotka
sapfoq  23. 1. 2015 17:31
@peculiar

Vážená, slečna.

Majte trošku sebaúcty voči reagujúcim a odôvodníte to racionálne.

Môj komplex je samozrejme okrem zúfalej menejcennosti, malého penisu, beznádejne prázdnych bankových účtov, extrémne nízkeho sebavedomia, ohyzdného vzhľadu, a ega siahajúceho kilometre a kilometre pod zem, sú irelevantné a držme sa prosím článku.

Ďakujem za ,,konštruktívnu" diskusiu a s prosbou o jej nekonečné pokračovanie

Ujo Sapfoq.
17 
 fotka
flux  23. 1. 2015 17:31
:letim:
18 
 fotka
melancholik  23. 1. 2015 17:45
@sapfoq tak po 1. ak by za mnou prišla krásna slečna ktorá by mi ponúkla tú nadpriemerne vysokú sumu za niečo čo by som možno urobil aj zadarmo, spýtal by som sa jej či je normálna a či to myslí vážne (táto situácia je totiž to neumožniteľná) ... každopádne mňa si nikto nekúpi pokial ma má niečo morálne dehonestovať alebo nespĺňať základné požiadavky toho čo je pre mňa únosné alebo správne a to nie je reč 23 ročného bytového chlapca, ale reč človeka ktorý vie čo chce a jasne vie čo nechce od života (každá ďalšie snaha o vyvrátenie môjho tvrdenia od iného človeka v tomto smere je potom bezpredmetná, pretože hodnotu svojho života si výrazne pridávam jedine ja a nikto iný na to nemá právo) to po 1.

po 2. tvojou odpoveďou na môj prvý komentár si absolutne nezareagoval na nič z toho čo som poukázal, popísal si a len ďalej rozviedol tvoju vlastnú myšlienku ktorú si už hore prezentoval, čo z teba v reakcii na mňa urobilo práve toho zakomplexovaného pi*usa ktorého odmietaš, aj keď ja by som to takto nenazval ...

ukončím to tým, že skôr ako si odsúhlasíš jedinú schopnú a skutočnú pravdu o svete, skús nazerať na seba aj kriticky a brať do úvahy viac možností ako len tie ktoré ti najviac vyhovujú

stále totiž trvám na tom že si, žial komplexom obohatený človek s dosť pokriveným pohladom na morálny či citový kôdex a zmysel pre život ... no je to tvoja voľba takto nahliadať na ľudí, ja ti ju neberiem, len s ňou absolutne nesympatizujem

ja mám hodnoty iné (a v porovnaní s tebou sú žial vyššie)

s pozdravom Ujo Melancholik.
19 
 fotka
bitter  23. 1. 2015 17:47
dokonalygentleman si to ty ???????
20 
 fotka
sapfoq  23. 1. 2015 17:59
@Bitter

to som nikdy nepovedal, skôr som arogantný kokot.

,,Mám komplex samozrejme okrem zúfalej menejcennosti, malého penisu, beznádejne prázdnych bankových účtov, extrémne nízkeho sebavedomia, ohyzdného vzhľadu, a ega siahajúceho kilometre a kilometre pod zem, takže ním byť bez pochýb nemôžem. "

Zdraví, a ďakuje za reakciu

Ujo Sapfoq
21 
 fotka
bitter  23. 1. 2015 18:05
Takže hej
22 
 fotka
sapfoq  23. 1. 2015 18:09
@melancholik

,,tak po 1. Hehe ak by za mnou prišla krásna slečna ktorá by mi ponúkla tú nadpriemerne vysokú sumu za niečo čo by som možno urobil aj zadarmo, spýtal by som sa jej či je normálna a či to myslí vážne (táto situácia je totiž to neumožniteľná) ... každopádne mňa si nikto nekúpi pokial ma má niečo morálne "

Máš pravdu, neumožniteľná pre teba, mňa a dalšie miliardy chlapov ak odrátame filmové hviezdy, lež pre ženu úplne bežná vec, pre to tebou nepochopená.


A nikde nepopieram že moj názor na svet je iný, ale myslím že realistický a stále pokračujem v jeho vykresľovaní lebo ma zaujíma ako to v skutočnosti funguje a nie naopak ako by to fungovať malo podľa tvojho ,,neumožnoteľného"

PS: to že vieš čo od života ti ticho a s pokorou závidím a prajem nech ti to víde

Zdraví a ďakuje za konštruktívny príspevok Ujovi Melancholikovi

Ujo Sapfoq


PS: k predchádzajúcu príspevku o ľuďoch ako ja ktorí si bijú svoj bubon poviem iba toľko že:
- mám rád teda ale ešte radšej seba
- nikto zdravý (okrem rodičov) by neuprednostnil svoje šťastie pred iným. Tu si ale musíme odmyslieť zaľúbených jebnutých tragédov.
- a samozrejme neospravedlňujem ich správanie len konštatujem že 99,999999% ľudí by spravilo to isté AK BY MALI MOŽNOSŤ, čo však nemajú, preto potom vznikajú takého ,,scifi" komentáre.
23 
 fotka
trubajerichova  23. 1. 2015 18:19
Ach jo.... "Blahoslavení chudobní duchom..."
24 
 fotka
sapfoq  23. 1. 2015 18:39
@trubajerichova

lebo nie su jebnutí a vedú neustály boj s tými ktorí sú duchom bohatí, ale natoľko jeblí a sebeckí, že sa nechcú podeliť
25 
 fotka
trubajerichova  23. 1. 2015 18:54
...ako povieš, ako povieš.... Ale dávaj pozor. Tvoj duch zrejme nejakým nedopatrením objavil nominatív plurálu prídavných mien (niekde vyššie ho ešte nepoznal). Čo keď sa začína obohacovať!
26 
 fotka
sisi092  23. 1. 2015 23:52
Neviem ci sa mi to viac paci alebo som dako divne znechuteno-poburena ... Ale niektore body su fest trefne !!!
27 
 fotka
sapfoq  24. 1. 2015 12:06
@sisi092

Ďakoval za pochopenie
28 
 fotka
antifunebracka  25. 1. 2015 17:30
problem ale je, ze je skutocne MNOZSTVO prachacov, ktori su arogantni, nafukani, neprijemni, obcas dokonca az nasilnicki a casto sa pohybujuci na hrane zakona. urcite nie vsetci, ale je ich dost. a nemyslim si, ze taketo vlastnosti by rozumna zena vyhladavala a ak je ich ochotna trpiet za peniaze, je hlupa. osobne by som uprednostnil slusneho pekneho nebohateho partnera pred neslusnym peknym bohatym a verim, ze po svete su nas miliony s takymto nazorom. problem toho textu je, ze vsetkych prachacov si predstavuje ako charizmatickych vysportovanych dzentlmenov na urovni, co je teda daleko od pravdy.



29 
 fotka
barky  25. 1. 2015 17:38
Jedine video co som videl na tuto temu bolo ako typek dosiel za zenskou a pytal sa jej ci die von Ona nemohla vediet ci je chudobny alebo bohaty... ok ak by mu dala sancu a videla by ze je chudobny nechcela by sa vozit na warburgu a odisla tvoj blog plati Ale vsak do pici ak ide von len preto lebo hned v tej sekunde musi vidiet materialny statok tak koniec a zas priznaj si ty.. vzdy bdue bohatsi niekto ako ty (ay na par vynimiek) a ta dlhonoha modelka ti ujde s niekym inym aj ked to lietadlo mat budes
30 
 fotka
lyterka  25. 1. 2015 18:41
ekonomika (hocičoho) neni spravodlivá (L.Samuelson:Ekonomia I, II)
..jako sa tam píše už v I.zv., jednému nadelí napr. už v 16.r. obrovské dedičstvo doslova celé obchodné-výrobné impérium - priemyselný hutný kombinát, pozemky rozlohy celích okresov, a nekolko ropních polí, inému zas len prežívanie v chudobnom byte na sídlisku, favele, ghette, al. nejakej cigánskej osade, vo vých.európe alebo nekde v zemích "3.sveta

podobne je to aj s atribútami fyz.krásy a pod. fyz. a dušev., povahovích a osobnostních vlastností..
31 
 fotka
sapfoq  25. 1. 2015 20:29
@barky

Ak chceš video tak na svojej stránke (look profil, nebudem to tu dávať) mám ten článok a je tam video zostrihané s viacerých podobných ,,perál"

@Lyterka
Nemožem len súhlasiť. Ale netreba hádzať flintu do žita a zabojovať

@antifunebracka
S tým zákonom na hrane to nie je až taký atribút. Dneska je takto každý malý podnikateľ pretože štátu odvádza minimálne dane. A to je za hranicou aby nemusel platiť odvody potom. Takže ak sa nebavíme o popravách pištoľou v zafoliovanej pivnici, myslím že je to v norme
32 
 fotka
antifunebracka  25. 1. 2015 20:38
ja len hovorim, ze zdaleka nie vsetci bohaci su intelektualne, fyzicky, sexualne a emocne nadradeni ostatnym ludom a prepokladam, ze na vsetky tieto a3buty sa pri vybere partnera prihliada, nielen na tie financne, tot vsio
33 
 fotka
sapfoq  25. 1. 2015 20:44
@antifunebracka

Samozrejme musím súhlasiť. V tomto máš pravdu a preto treba mať pre pochopenie pre tieto charaktery.

Aj keď nemyslím že milionári sú (ak nie po ocovi) na tom zle s charizmou, intelektom... V sexe môžu samozrejme zlyhávať ale na to Boh vynašiel milencov nie?

S úctou a súhlasom

Ujo Sapfoq
34 
 fotka
antifunebracka  25. 1. 2015 20:49
co sa tyka charizmy, vid fotky o par komentov vyssie. co sa tyka intelektu, vid mojsejovcov ci paris hilton
35 
 fotka
sapfoq  25. 1. 2015 20:55
@antifunebracka

Jeden an fotke vyhral je to pičus ktorý v živote také dievča na živo nevidel tak sa mu nečuduj. Ten nemá nič

Ten druhý charizmu má a to zaručene. )

Mojsejova mala peniaze pretože jej bývalý partner sa podieľal na rozkrádaní Košíc, obchodu teplárni a USsteelky. Po rozvode jej nechal mnoho a akonáhle to zobrala ona do rúk pozri kde je. To čo sa prezentuje je len divadlo, niečo o tom viem. A jej ex? Super týpek

Paris Hilton: je to typická žena, DEDIČKA hotelového impéria ktoré vybudovať stalo roky snahy a známosti. Ona je to ,,povolanie dcéra" o ktorom hovorím že je výnimka. Nikdy nič nemusela tak prečo by zrazu mala keď jej to netreba?
36 
 fotka
barky  25. 1. 2015 23:03
haluz ta stranka mam co citat na dobru noc
Napíš svoj komentár