24.05.2008 17:00

Akosi mi je divne. A to k tomu nemám minimálny dôvod! Bol brutálne dobrý deň!

Sa hneď na úvod pochválim, že mi kamarátky nezištne povedali že "dnes som pekná" Som im veľmi rada uverila Sa to skvele počúva, že mám dobré vlasy keď mi celý život idú na nervy Ale to by som asi nebola človek, keby som nechcela to, čo nemám! Jop, keby tie vedeli, ako mi zlepšili deň A to fuckt nie som namyslená

Okrem toho sme mali cca voľný deň a sme sa s najkou zabávali na vymýšľaní istej stratégie Dúfam, že to vyjde! Schytala som jednotky iba v poslednom čase a mám zo seba dobrý pocit. Už druhýkrát. Vlastne by sa dalo povedať, že mám skvelý život. Mám kamarátky. Viem, čo v živote chcem dosiahnuť a viem si presadiť vlastný názor. Zabávam sa a dokážem byť vážna. A stále nemám 15, vek, ktorý všetci označujú za nejaký medzník. Pochybujem, že v ten deň sa na mne niečo prelomí (nie chrbtica!) a ja budem iná. Iná som dosť už aj teraz. A vyhovujem (si).O čo ide?

Neviem. Ale stále mi je divne. Rozplakala by som sa ale nevidím ani najmenší dôvod! Veď je mi fasa. Je mi ako myši v kocke syra! Ale mne musí večne niečo chýbať. Som hrozná! Prečo chcú ľudia stále iba to, čo nemajú? Kučeravé/rovné vlasy. Byť vysoký/nízky. Vedieť písať/tancovať.Mať lásku/byť voľný. Mať priateľov. A tu nemám dať aké lomítko. Kto by nechcel mať priateľov? O nikom neviem. Lenže ja sama ich akosi strácam.K oľkokrát som sa tým zaoberala tu na blogoch? A koľkokrát v mysli?!

A zas to idem rozoberať. Lebo po jednej pesničke mi prišlo tak akosi ľúto. Akurát mi skončila a ja som si uvedomila, že si nevyhovujem, ako som pred chvíľkou napísala. Mám na mysli akurát nadpis. Kombinovaná tvrdohlavosť s problémom ospravedlňovať sa. Hovorím, že som dokonalosť sama o sebe! Neviem sa ospravedlniť a tak to končí. Som príliš hrdá na to asi, alebo čo! Nikdy som ešte nenašla pozitívum tejto mojej črty.A stále mi len spôsobuje problémy!

Niekedy by som sa chcela brutus od základu zmeniť. Byť rozumná v tom,čo hovorím a nevysloviť to, čo neskôr zo zásady ľutujem. Nebyť náladová. Necítiť nenávisť. Byť... dokonalá? Načo by mi to sakra bolo?

Nechcem sa zmeniť. Chcem byť sebou! Lenže moje skutočné ja nevyhovuje Skrývala som sa, ale musela som vybuchnúť. A tak som si povedala svoj názor a zase sa so mnou nebaví polovica sveta. Bohatstvo, načo hovorím debiliny keď sa potom nedokážem ospravedlniť???

Asi som nejaký nedokonalý druh ľudskej bytosti a musím čakať kým sa stane zázrak a ja budem rozumná. Teším sa na ten čas.

Detail: existujú zázraky? A deje sa niečo také aj v živote dokonalo sivej myšky ako som ja?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
dogyno  11. 8. 2008 09:08
Nik nie je dokonaly, nik nemoze byt viac ako ostatny. Musis byt sama sebou nech uz si akakolvek. To je zaklad, nezalezi co hovoria ostatny. Ty musis ist vlastnou cestou. Ci uz pojdes po dialnici, chodniku, polnej ceste, alebo sa budes predierat hustinou. Musis dalej az k tej brane ktoru ludia nazyvaju smrt. Nedostanes sa tam s cistym srdcom a kludom ak budes taka aby si o tebe kazdy povedal, ze si super. Dolezitejsie je byt sama so sebou spokojna a robit co ta bavi.



Plac nie je zly, plac uvolnuje nadbytocnu energiu a znizuje nervozitu. Pomaha proti stresu a spomaluje starnutie.
 fotka
udy1  18. 8. 2008 14:07
nikto nie je dokonale šťastný . každému niečo chýba . každý po niečom tzi . ak by tak nebolo . človek by stagnoval strácal by život zmysel ... najdôležitejšie je však to . aby sme na cenu toho po čom túžime nezabudli keĎ to dosiahneme.. a to je to čo ľudom chýba .. ..



myslím že si jedna z tej dobrej časti ľudskej populácie . a pracul na zmene farby . aby si nebola šedá .. ale viac pestrofarebný myška
 fotka
bramborka  3. 11. 2008 20:26
Asi každý má niekedy také myšlienky, že čo by mal na sbee zmeniť,ale myslím si že ZMENIŤ SA je ťažké, pretože si jednoducho taká, Jedinečná a svojská. Myslím, že som ťa už za tú dobu spoznala a viem, že ty taká si..



Dá sa zmeniť, ale treba chcirť a nie nad sebou plakať. Pretože úsmev dokáže najviac zemniť. K lepšiemu.. A s východom slnka vžd načerpáš novú energiu, ako sa stať lepším človekom. Ale nemeň svoju povahu, iba spôsob akým ju budeš prezentovať.. Lebo ľudia ktorí ťa majú radi, ťa majú radi takú, aká si..



A ešte posledná vec: Tento blog je sto krát krajší, ako ten nemenovaný..
 fotka
blizzard  17. 3. 2011 09:00
Dievca zlate, touto myslienkou sa zaoberam uz dlhu dobu... Pomaly dochadzam na to, ze aj ked ze vraj vsetko ide, ked chces, toto je jedna z veci, ktora sa ak vobec podari, tak aj tak nie tak, ako by si chcela. Takze asi zabudni na myslienku a vylepsuj to pekne na tebe.
Napíš svoj komentár