Pytate sa co prave robim? Ale nic moc, celkom nudnu, monotonnu a extremne nenamahavu cinnost... prave padam z 50 poschodoveho baraku. Ani neviem ako, ale popri tom padani mi nejako prisli na um vsetky dolezite aspekty zivota ... a par vtipnych prihod. Vazne, ja ani neviem precu tu vlastne zabijam cas padanim, cely den bol rutinny cize taketo zakoncenie by som cakal tak na 1.aprila.

Tak poporade. Rano som sa zobudil, urobil vsetky tie ranne kraviny, zakrical: "Zbohom!" a siel do prace. Vazne neviem preco to vzdy zarevem ked byvam sam, ale presviedcam sam seba, ze to pocula aspon moja vkladna kreditka, ktoru pravidelne zabudnem v spalni. Nevadi aspon sa vyspi .
Dalej som presiel cez zopar ulic, cekol co noveho v cestovnom poriadku (nic moc ... autobus mi uz zasa zdrhol pred 5 minutami). a dajako sa podarilo dostat sa do roboty. Ze jaka robota? Co su to za otazky.. som lenivy jak vos co i len zi upratat v compe na obrazovke, ale som rozmyslajuci clovek ... potrebujem prachy a socialne kontakty s dalsymi blaznami, nech nemam depresie ze som najdebilnejsi ja .
Moja robota je super: ponukam ludom nepotrebne kraviny (vyrabam reklamy), oni blahovi melancholikovia nachvilu maju zivotnu prioritu kupit si daco, robi ihc to stastnymi (vlastne som spasitel) az do chvile ked si to kupia. Potom zasa zosmutneju a zasa prichadzam na rad ja aby som im zasa vniesol ine svetlo do zivota.
Ale niesom pokrytec. Co robim, v to verim. Mam kamosa vo vedlajsej budove s konkurencnou firmou. Pravidlene sa stretavame a an mi tlaci kaleraby (VYBORNU NOVU VEC MAME!!) do hlavy.. robi ma tym stastnym, ked si ju kupim zosmutniem a zasa mam preco stretnut sa s kamaratom .
Po praci som isiel priamou ciarou k domu s vierou ze sadnem pred telku a budem sa nudit, ked tu predo mnou zastane auto... vyskocili z neho pinguinovia (ludia s maskami zeby?) ... schmatli mna a napchali do auta. Vazne neviem, ale boli mi ti pinguinovia az chronicky povedomi, a este k tomu mi celu dobu rozpravali vtipy. Nic no, rehotal som sa s nimi.
Nakoniec zastavili pred nejakou mrte vysokou budovou, zaviazali mi oci.Vosli sme do vytahu a dost ze dlho sa viezli hore.(po ceste mi davali ochutnat rozne druhy cipsov a vypytovali sa cudne otazky typu ci to chrume alebo co za znacku to je)Uz vtedy som prestal riesit vsetko a nechal situaciu ze ako sa vyvrbi .
Akosi sme sa dostali na strechu, pinguinovia mi odviazali oci a zhodili zo strechy. Nerozumiem tomu a vazne ma to ani nezaujima. Co uz .... zem sa priblizuje, sranda. Neviem co je na tom take vtipne, ale nejako viem ze neumrem a ze ma ti pinguinovia zachrania ;b

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
mementomori  9. 2. 2008 11:51
 fotka
mementomori  9. 2. 2008 11:51
vtipne a tak trochu smutne. je mi toho typka trosku luto
 fotka
boo  12. 2. 2008 20:03
heh...prisiel som, videl som, nepochopil som, odchadzam...

ale ne, sak od teba co ine moze vyleezt nez totalna HALUSKA??
 fotka
vierka  13. 2. 2008 17:01
akoze nchapem ale je to celkom vtipne.. take usmevne to bol sen? alebo si len pisala co ta napadlo? alebo? neviem nechapem
 fotka
bassika  17. 3. 2008 22:02
open_mouth:L celkom fajn som sa pobavila.....nie som si ista ci chapem zameru ale bolo to rozhodne vtipne...
 fotka
nilfea  27. 3. 2008 19:48
mne sa to nahodof mrte lubilo! blanka rulez!

ps: ale ta hrubka "dalsymi " am pobavila rozhodne najfiac
 fotka
porrast  23. 5. 2008 15:24
Mam pocit ze to tipinguinovia boliobete reklamy a toto bola ich pomsta... (nieco ako ked kravy meluludi v mlyncekoch ako pomstu za pastiky)
 fotka
filren  27. 5. 2008 23:25
Ze krrc... Zacinam prehodnocovat svoj zamer robit grafika v reklamke...
 fotka
kix  21. 7. 2008 16:27
hh odpadla som de sa takyto napad zrodil by som chcela vediet ale je touplne najsammrte super tazky smiech

taky mampicisticky pribeh ne ?
Napíš svoj komentár