Mno, tak zacnem hned vyvrcholenim... Vcera vecer som vybuchla jak etna zachvilu ... tj som chrlila zo seba staznosti, ohradzania seba sa a nakonec aj slzy ... a ze na koho? .... no rodinka to schytala samozrejme.

A vlastne neni sa co cudovat, kedze som ja, spolocensky clovek, bola nutena ostat doma bez pritupu k ludom co i len cez internet ("pri pocitaci je zima a taha tam, radsej si chod citat!"), mno a jediny socialny kontakt sa zuzil na rodinu : ... ono by to nebolo zle keby sa nase rozhovory za cely den nezcvrkli len na hadky. A tak sa stalo ze som vecer napor tolkych neprijemnych ludi nevydrzala a ... zevrela sa do izby.
A co by clovek necakal prave ked uz moj stav z nastvanosti presiel do sebalutosti (strasna mlacka slz) sa otvorili dvere a vosla mama. A to teda bol pocit bo ja NEZNASAM ked ma niekto vidi plakat, ale vtedy sme mali konecne 1. krat za den normal rozhovor.
A tym naznacim par veci. Uz dlhsie sa riadim takym moto ze: Ked vam dakto ublizuje, pomozte jemu. A jasne ze to platilo aj tu ... moja chudak maminka bola frustrovana fest z roboty, z bolesti, zo mna, z nespolocenskosti a z neschopnosti zmenit sa. No a ja som si to vyzrala.
Taktiez scem KONECNE povedat ze ma uz nebavi dookola pocuvat jaky su setci chudaci, jakych maju strasnych rodicov co im furt robia naprieky (ona mi nesce dovolit byt do tretej vonku s kamaratmi huliiiit!!! > (((((...), akoze cest vynimocnym mamam s este vynimocnejsimi komplexami ... o vas decka nehovorim...
Prosto kazdy MOC dobre viete ze ide rodine o vase dobro ( ano aj mna to sere!!) ale je predsa dolezite co si clovek mysli a ne co robi.

Tak a zaverom by som sa vratila k uvodu, s mamou som v poho... a riesenie sa naskytlo UPLNE JEDNODUCHE : zalozime si cokoladovno-cajovnu!!!
... ak ma niekto prazdne priestory na dlhych ci v starom meste nevahejte a piste!!

 Návod
Komentuj
 fotka
black_soul  7. 1. 2008 12:44
(ona mi nesce dovolit byt do tretej vonku s kamaratmi huliiiit!!! > (((((...) // ktory normalny rodic by dovolil decku hulit???
 fotka
-veronka-  7. 1. 2008 13:08
Ja mam taky pocit Black soul, ze to urcite bolo myslene ironicky alebo zeby nie?
 fotka
rybabla  7. 1. 2008 14:41
no jasne ze to nebolo na mna .. mna mama pusti hulit!! :b
 fotka
vierka  7. 1. 2008 17:12
suhlasim... ale nie vsetky zakazy su myslim opodstatnene... viem ze nam chcu dobre ale...

ved ty vies bla...
 fotka
filren  8. 1. 2008 23:18
No bohuzial rodicia si casto neuvedomuju, ze v snahe spravit vsetko pre nase dobro spravia dost zleho na to aby slusne posralo rodinnu sudrznost... Tak niak to je u mna... V snahe spravit vsetko pre moje dobro, som degradovany zo syna na prizivnika a podobne... Ale tak fajn... Jednoduchy moj liek je pred nimi zdrhat... Vyhybam sa tomu byt doma v snahe si zariadit zivot a prist domov z hotovym kolacom v rukach aby som im zobral zbrane... Ovsem nie je to take jednoduche... Ale urcite v niecom pravdu mas...
 fotka
nilfea  9. 1. 2008 17:05
jo jo,....ja mavam tiez obcas taketo hadky...dokonca bolo obdobie ked boli na dennom poriadku lebo som blba povaha, a ked somnof trieskala puberta nefedela som si udrzat nazory v hlave...

ale lubim ich a nevymenim...

a ta cokoladovno-cajofna je bohovsky napad! ak to vide tak pridem tam robit
 fotka
kix  4. 2. 2008 17:41
nema to byt ta nasa cokoladovno-cajovna??
Napíš svoj komentár