Tak som sa tešila,
keď si kúpim nový notebook. Peniažky našetrené, miesto pripravené, a ide sa. Tak ale ako je tradíciou, že čo ja kúpim, to je furt zle... teda čo sa elektroniky týka, inak tomu nebolo ani vtedy.

V obchode samozrejme uslintaný predavač, ktorý chcel predať výrobok... samozrejme že som mu povedala, že chcem herný notebook, atď atď parametre, a tak som si cupkala s vraj novým modelom HP Pavilion g6, už ale s numerickou klávesnicou, pretože staršie paviliony boli bez numerickej.

Jojo, samozrejme, že je všetko v poriadku, veď ho už mám rok, len keby mi ten môj drahúšik po uspatí aj reagoval, keď ho preberiem. Nuž, obrazovečka mi reagovať nechce, a ja neviem, či si trhať vlasy, či reklamovať, či preinštalovať Windousek. Nuž ale kým funguje, tak ho neuspávam, čo tam toľko.

Hlavne moja radosť klesla, keď som vycapila fotočku na Fasabúčik s tým, že nový NB, čo poviete... a úsmev mi spadol, keď mi kamarát pracujúci v HP povedal, že som si väčší šhit kúpiť ani nemohla. Nuž, facepalm na čelo, a pohnúť sa ďalej. Život s HP je strašne krásny.

Hlavne, keď ešte fungovala stará, dvetisíckorunová tlačiareň HP, kde sa dalo ešte do cartridgeov aj plniť náhradnú farbu. Lenže čo čert nechcel (ale asi veľmi chcel), moja mamuška musela pchať prsty a pretrhnúť nejaký pásik tam, alebo čo, a v oprave nám povedali smutnú zvesť, že život našej predrahej HP skončil. To bol asi posledný raz, kedy som HP spomínala s láskou.

ALe prišiej máj, ten lásky čas a domov sme si niesli KANÓN, ktorý mama po mesiaci vyhodila von oknom, pretože ani milionár nekupuje každé dva týždne nový toner, tak sa nám totižto kanonieri odvďačili.
A tak prišla spásonosná myšlienka- HP bolo super, HP budeme mať, a nová tlačiarnička z Tesca v akcii.

Samozrejme, boh jej žehnaj, pokiaľ to hovädo nerobí šarapatu. Dnes ma už dožrala, sviňa, kedy je pozapájaná, ovládače nové, no fotku mi ani za ten svet nevytlačí. Ja už premýšľam nad každou možnosťou, moja túžba vyhodiť ju z okna silnie s každým pribúdajúcim dňom. Pozdravy mojej milej tlačiarni už vyznievajú ako prekliatia a za chvíľku z toho poskladám takú zariekačku, že to tromfne aj Saxanine dexempo.

 Blog
Komentuj
 fotka
wicki  8. 7. 2013 11:21
Mala som HP pavilion a poviem Ti- nikdy, nikdy, nikdy viac b6 som už HP nechcela...

Teraz mám asus a som vcelku spokojná....
 fotka
wicki  8. 7. 2013 11:25
Aj tlačiareň HP sme mali a po asi 2 rokoch začala brať 10 papierov naraz, zasekávali sa v nej papiere, tiež som mala chuť vyhodiť ju z okna... A odvtedy viem, že nič značky HP si nikdy nekúpim.
 fotka
ciernaruzicka  8. 7. 2013 12:02
jaj a ja že Harry Potter
 fotka
roxanie  8. 7. 2013 12:44
@ciernaruzicka nielen teba to napadlo
 fotka
no2  8. 7. 2013 14:33
Mna este hotel paradajs
 fotka
luc.ka  8. 7. 2013 15:46
Napíš svoj komentár