Radosť a úsmev, ktorý ma sprevádzal počas včerajšieho dna, ťažko sa mi to opisuje....
Pretože ani tisíc slov by nestačilo na úplný opis. Samozrejmosťou je, že je lepšie sa narodiť aspoň raz, mať dobrých pár kamošov, niečo s nimi pofajčiť a popiť.

Začala som si všímať ľudí, porovnávať ich avšak nehádzať ich do jedného koša. Koľko krát by ste sa chceli narodiť? Ja iba jeden krát. Počas jedného života chcem stihnúť veľa vecí, no na mnoho z tých vecí ma musia donútiť priateľia. Práve preto ich mám. Keď ja si tak neskutočne užívam život a ľudí vôkol seba, ale ako tak občas kráčam a nereagujem na prostredie vôkol mna, tým viac pocitujem ako si ma ľudia všímajú. Je prirodzené, že ľudia si všímajú druhých. Týmto spôsobom si aspoň prejavujeme jeden druhému, že mu nie sme ukradnutí. ( teda AKO - KTO )

Poznám človeka menom Marian, ktorý má fóbiu z ľudí (alebo tak nejak). Vysvetlite mi niekto, ako to mohol ten vyšší dopustiť, aby sa niečo takéto stalo? Ja pochopím ešte to, keď chce byť človek sám. Veď je to v kľude, ale nepochopím človeka, ktorý sa bojí ľudí, neznáša ich spoločnosť a pod. Chce snáď žiť medzi zvieratami?

Keď mi to Marián povedal, ani si neuvedomil, že ma tým vlastne urazil. To aj so mna mal strach? haha Pochopiteľne mi to nepovedal do očí, že sa v mojej prítomnosti cíti zle, ale ja som to občas vycítila z jeho kyslého ksichtu. Veď aj "bohyňa Rabčanová" môže predsa liezť niekomu na nervy. O tom ako Mariana spoločnosť serie, je škoda mlčať. Tak prečo na mňa nevyskočí s nejakým problémom, ktorý ho trápi? Pravdupovediac ja by som sa musela najskôr ukľudniť a prestať sa smiať.

Ľudia sa mi občas prídu "vyplakať" s fakt smiešnymi problémami. Niekedy mi diabol vyzváňa vo vnútri a núti ma vykričať tým ľudom ako sa mi nechce počúvať ich blááboly, ale čo by som potom robila pre zmenu ja ? Bola by som to určite oľutovala, že som si ich nevypočula. Veď ani ja niesom dokonalá a hneď bežím za mojím najlepších priateľom. No to dievčisko, ktoré stále musí riešiť hlúposti som JA.

Zvedavosť a úsmev to sú 2 veci s ktorými som vyrastala. Myslím, že s úsmevom na perách aj zomriem a ak sa tak nestane, poviem knazovi nech mi nastaví úsmev v truhle. Možno ma bude aj niekto fotiť, rozumiete, Katka Rabka bola len jedna !

 Blog
Komentuj
 fotka
somlennaty  12. 3. 2012 16:37
Tvoj článok ma veľmi zaujal , kámo máš potenciál holka cmuQ
 fotka
purenarcissism  13. 3. 2012 12:13
(bože celý pokec sa sem nasťahuje)

ale pekne, v tých posledných dvoch odstavcoch som sa našla
Napíš svoj komentár