Tak možno ak ste fanúšik HP (Harryho Pottera), a pozeráte voľné pokračovanie od fanúšikov (Fanfiction) a konkrétnejšie ten ,ktorý je uverejnený aj tu na birzd.sk teda od autorky Lucie.

Teraz vyhlásila súťaž o reprezentácie ,kde mali užívatelia niečo o HP téme. To sa aj stalo a bol som ako jeden zo štyroch porotcov (Musím pripomenúť ,že ako jediný chlapec ). Naše umiestnenia sa zhodli, prekvapujúco každý, na prvom mieste ,ale pri druhom a treťom už nie.

Ja som kritizoval podľa rozsahu prezentácie, grafiky, textu a kvality. Jediné čo ma trocha prekvapilo ,bolo to ,že to neboli skutočné prezentácie z powerpointu ,ale iba sekundárne uložené projekty ,ktoré sa ešte dali preeditovať, a to by nesmelo povoliť skutočná prezentácie. Chápem ,že nie každý vie narábať dobre s programami a tak som to nechal tak .

Ďalej som urobil par zásluhov na webe ako je vytvorenie fanclubu, zaradenie limitu príspevkov (to bolo kvôli autorke ,aby mala viacej času na napísanie kapitol a aj voľna. Bolo to tiež dobre pre čitateľov z dvoch hľadísk. Prvé bolo diskutovanie ,pretože sa tam moc nediskutovalo a tak to bola taká "nápomoc" a po druhé zase čas ,pretože vždy vedeli s malým oneskorením ,kedy pribudne ďalšia kapitola)

Tomuto webu som chcel čo najviac pomôcť a hlavne autorke aby vedela čo najkvalitnejšie a najrýchlejšie napísať kapitoly.

Tak to je v "skrátenej verzií" asi všetko a podrobnejšie informácie sem nebudem písať .

Redpoint1

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár