V septembri to budu 4 roky. A stale mi to pripada ako by sa to stalo vcera.
Bol pondelok 19.9.2005 a ja som sla s radostou zo skoly.Ved kto by sa netesil ked mate ,,suprovy'' den a kazdy vam len lezie na nervy.
Ked som vysla z budovy cakal ma moj mladsi brat, bolo to dost cudne pretoze ma predtym nikdy necakal.
Usmiala som sa nan a spitala sa ako sa mal v skole, on sa na mna pozrel a smutne poveda ,,Klaudia a Lubos mali autonehodu''
(Klaudia (22) bola mojej mamky sestrenica a Lubos 23) bol mojej mamky brat)
Ja som sa pousmiala a pomyslela si ,,to nebude nic vazne bude to len nejaky skrabanec.''
Tak sme sli s bratom domov.

Ked sme prisli pozdravila som ale nik neodpovedal. Citila som ze nieje vsetko v poriadku, vsedci plakali. Mama mi povedala ze Klaudia riadila a kedze bola dot mala bola doslova nalepena na prednom skle. Vrazila do avie ktora bola odstavena mino cesty. Obaja boli v bezvedomy. Autobus co jel okolo hned volal zachranku, v autobuse sedel Klaudiin priatel Stano. Bolo to pre neho velmi tazke ved spolu boli dlhe roky.Zachranka bola na mieste hned, oboch previezli do Skalickej nemocnice, ale kedze Klaudia bola na tom o dost horsie priletel pre nu vrtulnik bola dolezita kazda sekunda.Previezli ju teda do Bratislavi.

Na druhy den nam oznamili ze ju budu musiet odpojit od pristrojov, bolo mi blbo. Po dvoch dnoch ju odpojili jej srdce potom bilo este 10 min. Zomrela! Bola 10 km. od domova.Este 15 min. a bola by doma so svojou rodinou aj ona aj Lubin.

Lubin sa z toho dostal rychlo ale nic si nepameta. Ked sa dozvedel ze mal autonehodu spolu s jeho o rok mladsou sestrenicou sa rozplakal a optal sa mojej starsej sestry,,Peti trpela Klaudia ked umierala?'' sestra sa na nho pozrela a tiez so slzami v ociach povedala ,,nie bola na mieste mrtva sice jej bilo srdce ale nic necitila, nic''

V septembri zomrela, na Vianoce sa mala prestahovat do svojho noveho domu so svojim priatelom, rok nato by sa vydavala. Nic s toho sa jej nesplnilo, namiesto toho jej mamka chystala pohreb. Preco je boh nanu tak kruty ved pochovala dve deti + Klaudiu a aby to nestacilo pochovala aj svojho muza. Teraz jedine co na svete ma je jej este jedna dcera ktora tento rok maturuje. Pre Simonu to bolo utrpenie ved jej zomrela jedina sestra a najlepsia priatelka.



Dakujem za kazde slovo,ktore si mi povedala.
Dakujem za tvoj usmev, ktorim si ma ocarila.
Dakujem za kazde tajomstvo, ktore si mi prezradila.

Dakujem za to, zi sa ma naucila zit.
Dakujem za pocit istoty, ktory som potrebovala.
Dakujem za priatelstvo, ktore som vzdy hladala.

Klaudia chcem ti len povedat ze aj ked nam nevislo to co sme spolu tak planovali.Ja to dotiahnem spolu so Stanom on mi podal pomocnu ruku. Jediny z rodiny.
Davaj tam prosim ta na nas pozor.
,,Co zivot rozdelil smrt spoji na veky''

 Blog
Komentuj
 fotka
chiflada  24. 2. 2009 12:02
život je príliš krutý...
 fotka
ahoj131  24. 2. 2009 12:31
fakt je to smutne, dufam ze sa z toho dostanete vsetci ...
 fotka
lululi  24. 2. 2009 14:43
je mi to ľúto, keď je veľký smútok na duši....
 fotka
hkcko  24. 2. 2009 15:35
@1 to teda je.. uväčša ma pre takychto ludi pripravene niečo väčšie.. je to smutne, ale ked už prichadzaju taketo spravy, tak je to skoro vždy reťazova reakcia.. alebo to podobne vnimam zo svojich skusenosti len ja alebo to tak fakt je..
Napíš svoj komentár