Pred viac ako 2 rokmi som sa zalubila do mojho kamosa, ktoreho poznam uz dost dlho. Po nejakom tom case som zistila ze on lubi moju najlepsiu priatelku Pavlinku. V tom momente som chcela aby bol vsetkemu koniec,aby bol koniec mna.
Citila som sa hrozne Pavlinka mi povedala ze ona by s nim nic nedokazala mat.Slubila ze sa s nim nebude kamaratit, ale to som jej zakazat nemohla.

Po nejakom case sme sa s Pavlinkou pohadali-koli chalanovi ktory sa mi pacil. Chovala sa tak inak bola s nim zrazu taka kamoska ktora mu vsetko povie a uz si nevedala na mna ani spravit cas velmi ma to zranilo.
V tom case zacala chodit s jednym chalanom Janom co chodi do nasho mesta na skolu chalanske gymnazium Jana Bosca . Nemala som ho ani trocha rada bol mi nesympaticky nevedela som ho ani pozdravit. Po kratkej dobe mi Monika prisla oznamit ze Pavlinka sa rozisla s Janom. Pomyslela som si co mna potom.
O niekolko dni mi prisla rp-cka ,, ahoj" to bolo vsetko.Bola to rp od Jana tak som mu odpisala a z nicoho nic sme si zacali pisat potom sme spolu sli von a takto sa to opakovalo. Pokial neprisla put zalubenich ja som obsluhovala a on predaval knihy.

Kazdu volnu chvilu sme travili spolu. Ked som mala asi tak 2 hodiny volno povedal ze sa potrebuje so mnou porozpravat. Sli sme si sadnut do jednoho baru. Tak som pocitila ze ho mam rada ale pritom on mal stale rad Pavlinu.
Po nejakom case(po niekolkych hodinach) rozmyslania som sa rozplakala vedela som ze ublizim aj jej aj Janovi. Nestihla som naratat ani do 20 a Jano stal vedla mna a ptal sa ma co sa deje preco placem. Nedokazala som mu to povedat. Iba som si strhla bundu z vesiaku a utekala som dom.

Na druhy den som mala pracovat uz od rana. Potrebovala som tabletky ktore som dala vecer Janovi do kapse. Problem bol to ze Jano este spinkal ako male babätko. Ale musela som ho zobudit pretoze som mala bolesti vtrhla som mu do izby a roztriasli sa mi kolena. Zobrala som tablety a co najrychlejsie prec. Prisla som obsluhovat a zrazu tam bol aj on chcel spravit cokoladu. Spravila ju moja kolegina. Ako som ho videla obarila som sa horucou vodou. Povedal ze to urobi namiesto mna nechala som ho ked sa malo ist na omsu my sme sli von porozpravat sa . Bola som ticho nevedela som co mu mam povedat. Po hodinach mrznutia vonku zistil ze ho mam rada bala som sa, odisiel na vlak. Povedal mi ,, nehnevam sa" a potom som ho videla az za tyzden.

Doteraz sa citim hrozne ved som im podrazila nohy obom Pavlinka mi slubila ze nikdy nebude chodit s chalanom ktoreho mam rada a ja som sa zalubila do chalana ktoreho mala rada ona. A jemu som podrazila nohy tym ze prisiel za mnou aby som mu pomohla a ja som sa donho zalubila.

Neviem co mam robit citim sa strasne.

Prosim odpustite mi ja som to tak nechcela.
Som podrazacka? alebo este horsie?
Neviem nic nieviem len viem ze mi to je strasne luto

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
tajomna16  24. 2. 2009 19:48
laske nezabranis
 fotka
moniqas  25. 2. 2009 01:27
nie si vobec podrazacka... co sa stalo stalo sa.. a ona sa s nim rozisla... a on... je ho to prejde... a mozno nakoniec budete vsetci stastni.. treba len cas...
Napíš svoj komentár