Pre niektorých „ľudí“ som boxeristické vrece.. No, neudri si, keď ho máš na dosah!
Pre niektorých ľudi som iba nechutný odpad, ktorý odporne smrdí až sa im dvíha žalúdok, a tak sa mu radšej zďaleka vyhnú.
Pre niektorých ľudí som len prach, ktorý raz za čas človek poutiera a zahodí.
Pre niekoho som len darovaná vec, čo sa nikomu nepáči, na nič neslúži a k ničomu sa nehodí, takže ju len presúvajú z miesta na miesto, aby neiritovala.
Pre niekoho som zabitie času. Aj keď to človeka nebaví, ale čo už, keď nie je nič iné na práci.
Niekomu som hračka. Chvíľu sa zahrá, zabaví a odloží. Nejaký čas sa to opakuje, až kým ho to neomrzí. Potom ju hodí do vreca k ostatným, už dávno zabudnutým, niekam kde nebudú zavadzať.
Pár ľuďom som zvieratko. Síce škaredé, ale je to živý tvor, o ktorého sa treba trošku starať. A keď dotyčný nema čas, nevadíí, snáď to urobí niekto iný. Alebo, nech sa naučí starať sa samo o seba...
Ale prečo nikomu nie som voda?! Voda, bez ktorej sa nedá žiť! Voda, ktorá jej prúdi žilami. Voda, ktorá jej v sprche hladí celé telo. Kvapka vášne, ktorá jej steká po hodvábnej pokožke. Letný dážď , s ktorým rada tancuje. Sneh, s ktorým sa tak rada blázni. Jej prameň liečivý, jej slza šťastia. Voda, ktorú miluje!

 Blog
Komentuj
 fotka
amellia  24. 12. 2007 00:22
ten zacjatok si dost prehnal, lebo to njele pravda...

ale ten koniec je nadherny skutocne krasny
 fotka
dannyhell  24. 12. 2007 22:34
vlado....toto bolo vazne pekne ten koniec.. ..naozaj sila.. ..si super kamarat a neviem co by som bezteba robil.. ..pre mna si viac jak hocico to co si napisal nazaciatku. ..dakovat by som ti mal za vsetko co si premna spravil. ...kolkokrat si mi venoval trpezlivost a za to ze ta vobec poznam.. ..si super kamarat.. ..kasli na ludi ktori si ta nevazia takeho jaky si, bo ta nepoznaju ani najmenej.. ..
 fotka
marymacka  25. 12. 2007 21:36
pekné páči sa mi to...aj s tým začiatkom
 fotka
ciernaruzicka  27. 12. 2007 15:08
preco sa tak nenavidis?ako tak citam tvoje blogy,,teda ten predposledny...citam a nechapem..

pre ludi urcite nie si to,co si tu napisal..
 fotka
she  16. 4. 2008 16:03
velmi pekny koniec ...a jasne ze su ludia, ktori sa spravaju ako si napisal na zaciatku ale ved urcite mas aj dobryx kamosov ako Dannyhell ved to je jasne z jeho reakcie
 fotka
aislinnas  10. 5. 2008 22:30
je to velmi velmi pekne uprimne ale si niekto viac , ver si , si vynimocny a neopakovatelny ...krasny text a kazdeho ta tema raz zoziera ale ty mas naviac a ked niekto dokaze ze je niekto viac ako boxeristicke vrece a clovek na zabitie casu tak to budes ty
Napíš svoj komentár