sedim pri svojom toaletnom stoliku. uz asi hodinu. po tridsiatykrat si rozcesavam vlasy, len aby boli "dokonale" hladke. nanasam si na tvar make - up tak precizne, ze neviem ci to ide este pomalsie a preciznejsie... dnes nechcem byt pekne namalovana, ale pekna. nevyrazne, jemnucko pekna.
ani netusim preco. budem s priatelom vonku alebo pozerat telku. videl ma uz tolkokrat... aj krasne nalicenu, aj cerstvo zobudenu, v satach aj teplakoch... nicim ho uz prekvapit nemozem. napriek tomu mam taky pocit, e chcem byt pekna. neviem pre koho ani preco.. obycajny den. nejdem na ziadnu akciu ani nikoho aujat nechcem... ja neviem.
uplne smiesny pocit. tuzba po krase, po malom obdive mozno... zrejme je prirodzena, ale ked sa nad tym spatne zamyslim tak mi to pride strasne smiesne ani neviem co som vlastne tymto blogom chcela povedat. mozno len pokusit sa dat na "papier" jeden zaujimavy pocit.

 Blog
Komentuj
 fotka
baboka  21. 10. 2007 17:07
aspon mas niekoho pre koho chces byt pekna a je pekne ze este prenho chces byt pekna
 fotka
leira  21. 10. 2007 17:27
aspon na tejto fotke vyzeras dost pekne, tak ak tak vyzeras stale, ani sa velmi snazit nemusis..ale chapem ten tvoj pocit
Napíš svoj komentár