Autom idem si ja smelo kopcom obcou s neznámim to názvom, ulicami s totálnym nerušeným prázdnom. Ani nohy ani ruky, kde som sa to dostal? Celkom som z toho ohromeny ostal. No jedine, musim byť v dákej mŕtvej dedine. Spomalil som preto z čírej zvedavosti, ulice má dobre dlhé, plné pochmúrnosti. Zrazu dáky rozruch nastal,zo zvedavosti som autom zastal. Dvaja mladý, jeden starý, možno sa mi to len marí, dačo v tieni porabaju. No už z dialky vidím že hádku dáku vyrábaju. Mladý kričí-to nie je v hodné, starý za to mladého bodne. Z brucha noš mu trčí, padá na zem v bolestivom kŕči. Ten čo na nohách ešte ostal, starého na onen svet za kamarátom poslal.Konárom zo stromu ho ubil.
Po tom ako som to všetko zazrel ponáhlam sa rýchlo preč. Po živom mladom ani stopy, no dvaja mŕtvy ako mopy pod stromom ležia, susedia z okolia už k ním bežia. Začuli isto tiež hluk. Stále som z toho ako puk.Ako tak vychádzam z dediny, počujem policajné sirény a všeobecný rozruch.
Je až neuveritelné, jak z tichej mŕtvej dediny stane sa hlučná, no stále mŕtva dedina.Nie nie, to nebola žiadna vidina, ale velká premena.To sa stane z kludu,keď je dakde privela blbého ľudu.

 Blog
Komentuj
 fotka
roliho_laska  29. 1. 2007 07:52
to je strašne dobréééééééé!!!!!
 fotka
majajaj  29. 1. 2007 14:03
no teda kilo prekonávaš sa ono je to fakt že dobre
 fotka
majajaj  29. 1. 2007 14:03
...je to otrasné... (aby si nebol namyslený... )

...kamiony jdou jdou krajinou...
 fotka
1vka  29. 1. 2007 16:11
Celkom dobre...keby bolo bez gramatickych chyb.. .ale nechcem kritizowat...hehe
 fotka
martinesko  19. 6. 2007 18:40
hm chcel som ti nasilu nieco skritizovat ale neda sa, dobre je to
Napíš svoj komentár