Holub, to je vám zviera iné, nevidi dvakrát dobre v dyme. Zato tupe oči jeho, prezradia kus blbca čo sa skryva sa v neho. Babka, stara, zoschla sedí na lavičke, v ruke ma zrno v dakej malej mištičke. Hádže trocha na zem, nedaleko vidím dáky bazén.Zrazu holub,texan to druh jeho, hodila babka zrno pri neho. Netrvalo dlho a boli tu další.Bolo ich tam vskutku dosti, no zrna uš len za tri hrsti.Chňavili a chňavili, popri tom prišli chuligáni a babku ubili.Holub, zviera čudné, bolo z toho napodiv kludné.No tu nastava zlom, udrel silný hrom. Celí húf holubov, čo nečakane pribudol, zakrúžil vokol lavičky, na ktorej boli vyryté básničky, a letel rýchlo preč.
Holub, veru blbé to je zviera, jeho tupý pohlad prezradí vám vela, letí ako vyplašená strela.Promenáduje sa stále v meste,jak na dákom manifeste.A preto, holub či morka, je to rovnaká sprostá svorka. Niekedy sa čudujem jak moc to zviera lutujem.Bo tuposť to holub je a každý z nás to dúfam vie.

 Blog
Komentuj
 fotka
roli  28. 1. 2007 19:59
ty si aký dilino, chlape???
 fotka
majajaj  28. 1. 2007 20:11
holub robi ze hrkuuuuu hrkuuuuuuu ked sa mu zasekne zrno v krku

morka robi hudri hudri-holub ty si riadne mudry...

teda sprosty ked sa drhne zrnom
 fotka
zipporah  28. 1. 2007 20:20
prejdi se autíčkem po ceste, aha, holúbek mrtvej ti stojí v ceste, zakrvavenej, čerstvej ješte, autíčkem svým ho prejdeš, si si jistý, že to byl holúbek? v spetneem zrcaaadku se pozreš, aha mrtvej človečina to byl...hloupej človečina, až vtedy se zamyjšleš
 fotka
pershing363  28. 1. 2007 22:30
Bezi liska i pres spostejici se zavory, jede rychlik z Ostravy, liska bezi bez hlavy : )
Napíš svoj komentár