Išiel som po stanici zastavila ma stará kamáratka s ktorou som sa stretával len zriedka a ona sedela vedla nej. Poznal som ju vedel som kto to je stretával som ju na intráku už dlhšiu dobu. Nikdy som sa sňou nebavil nezujímala ma, umelkyňa, sýto červené vlasy, vysoká z postavou zle živenej vyžli, také nikdy neboli moj typ.
Písali sme si, raz padla moja blbá poznámka a viac som sa jej hanbil napísať.
Presiel týždeň možno dva odhodlal som sa. Bola inteligetná vždy som sa sňou mal očom baviť. Páčila sa mi.
Pozval som ju na pivo,prijala a na moje prekvapenie povedala že pije IBA pivo,prepokladal som že ako žena pivo odmietne, ostatný alkohol odmieta. Asi som sa zamiloval pomyslel som si.
Nesprával som sa ináč ako obvikle bolo mi sňou fajn rozprávala ona ja som až tak veľa nemusel, vyhovovalo mi to. Dokonalé poobedie.
Povedala, že dobre objímam to mi nikdy žiadna nepovedala a to som ich objal už desiatky. Ale aj premňa to bolo výnimočné, bolo to zvláštne, také iné.
Stretávali sme sa znova a znova. Mala niekoho mal som pocit, že ho ľúbi neplietol som sa neriešil som.

Odprevádzal som ju na vlak, bozkávali sme sa bolo to živelné nikdy som nič také nezažil. Z letmého priateľského bozku na pery vzplanulo niečo čo až tak priateľsky nevyzeralo. Nemohol som sa jej nasýtiť bola len ona, jej pery, jej telo nič neexistovalo.
Vybuchlo to! Nikdy keď sme sa stretli sme sa tomu neubránili. Chceli sme sa jeden druhého dotýkať, odovzdať sa mu. No ako náhle sme začuli zvuk blížiacich sa krokov museli sme prestať. No bolo to ako keď otec pristihne syna pri prvej cigarete a zo slovami "ale oci ja som nefajčil" vychádzajú aj posledné zvyšky dymu a celá kuchyňa páchne.
"Mám ostať?" ona:"Sám sa rozhodni." "Chceš aby som ostal?" ona"Chcem!"
Bola nedeľa večer vonku bolo chladno a aj v mojom vnútri, chcel som sa knej pritúliť. No tvárili sme sa akože ona je zadaná a nemôže si niečo také dovoliť, akoby to nespravila sto krát predtým. Ľahol som si vedľa nej fascinovala ma jej vôňa, ako vždy keď som ju mal v náručí, zvikol som si rozpustiť vlasy a voňali mi ako ona, mal som ju celý deň pri sebe. Bola nádherná spala nepokojne ležal som vedľa nej a sledoval ju, miloval ju.

"Môj starý je feťák" rozišiel sa somnou to bola jediná vec čo som znej v ten deň dostal stále telefonovala, nadávala, plakal a srala ma, nenávidím slzy žien, a hlavne keď tie ženy milujem.
Upokojila sa bolo to už fajn nebola hysterická len sem tam smutná. "Pôjdem si potie pojebané tepláky narevem naňho až padnú solčany a pôjdem domov" vravievala.
Zavolal som ju na pivo, cestou tam ma držala za ruku ja som sa umieval. Lúčili sme sa, pobozkal som ju, bozkávali sme sa. Ľudia chodili okolo a zazerali, bolo mi to jedno bol som sňou a bol som šťastný zvyšok šiel bokom.
Dúfal som, že to bude takto, že budem môcť byť sňou. No zároveň som vedel, ak sa knemu vráti nesmiem ju už stretnúť, možno nikdy. Nechcela ho podvádzať a ja som jej to nemohol vyčítať. Obaja sme vedeli aké to bude mať následky.

Dnes išla knemu po posledné veci. Celý deň sa neozvala tak som jej napísal "Už je po sexe, ľúbime sa ako kone". Nečakal som práve takúto odpoveď ale prajem jej to, chcem aby bola šťastná viac ma nezaujíma len to nech má koho milivať a nech on miluje ju nič viac, nič menej.
Čo to znamená premňa? Depku, preplakané noci, samovražedné skolny, úvahy otom prečo nemôžem aj ja skutočne milovať???
NIE... nato sa mám príliš rád.
Možno bude premňa témou prečo sa dnes skutočne dôkladne opiť. Trápenie je trápne a ona je šťstná má to čo chcela a preto som šťastný aj ja. Stále ju môžem milovať a aj budem. No už nemôže byť tou zmyselnou, červeno vlasou kráskou, navonok nie. Premňa však stále ostane mojím červeným morom a navždy si zapamätám naše kvázi intelktuálne debaty, to ako sme sa objímali, to ako dostala chuť a ťahala ma d tmavých miestností aby nás nik nevidel ale aj to ako nás nikto netrápil keď som ju pobozkal naposledy.
milujem ju, vždy budem a nikto to nezmení.

 Blog
Komentuj
 fotka
otvoreneokno  23. 10. 2010 17:40
Dosť zle štylizuješ, dej je troška nehybný. No popritom používaš celkom obšírnu slovnú zásobu! Pohraj sa s tým ešte!
 fotka
keepoff  12. 1. 2011 03:21
jeden z mála článkov ktoré končia rozchodom a nie je zakončený nejakými urážkami a nejakou "pomstou" páči sa mi tvoj prístup
Napíš svoj komentár