Píše sa leto a ja len tak idem so svojim autíčkom. Zoberiem posádku, zoberiem ju za mesto, na pole, na slnečnicové pole..A takto sa začína písať môj príbeh ,, Môj príbeh o mne. O tom kto som, čo robím, na koho myslím, s kým spávam, o koho sa opieram a v neposlednom rade s kým sa opíjam... Príbeh sa začína na poli a konči v mojej mysli. Záčina sa tam, kde sa začať mal a konči tam kde skončil mal. Len plno otázok sa pri ňom vytvorilo, že ani ti najlepší z vás by nevedeli odpoveď.
Povedal som si veľa krát to nespravím, nie to nespravím, to neurobím a zrazu čo sa nestalo ja som to spravil, s plnou hrdosťou, s plným nasadením. Bol som oddaný to spraviť, dokonca vyrovnaný a nakoniec aj šťastný, že som to spravil.
Kto to som, keď hodnoty sa mi zrazu zmenili? Kto to som, keď názory sa vymenili? Slová zostali len slovami a činy sa k moci nemali. Kde je to moje nie, nie, nie? Nechal som ich v tom poli a vypustil zo seba mladosť? Kde sa nachádza teraz moje ja? V medzi priestore? Dalo by sa to tak opísať. Ani jedno ani druhé. Ani Peťo ani Peťo. Som proste niekto medzi nimi. Možno je to proces dospievania, možno je to len moje namýšľanie a možno som spadol z čerešne, ale teraz to tak cítim. Nie som ani jedno ani druhé a preto dúfam, že sa čim skorej nájdem. Nájdem sám seba, a vykročím do sveta hrdý na to kto soma čim som. the END

 Blog
Komentuj
 fotka
cathiejess  17. 8. 2010 12:17
Pekne napisane
Napíš svoj komentár