Hmm cim by som asi zacala?asi tim ze dnes bol taky odporny,nechutny den ze som skoro kamosku poslala do prdele.
Rano som sa zobudila o nudnej 10hodine,nudne som sa naranajkovala,nudne zacala upratovat toj ten moj bordel tu.Ale to som este nevedela ze mam zlu naladu.Upratala som asi takym stylom, ze som vsetko nahadzala do skrine a pri najblizsiom stretnuti s onou skrinou sa na mna vsetko vysype.

teraz som vynechala jeden riadok aby to bolo cool hej...
..pokracujeme.. dnes som mala ist s kamosom do kina.V zivote sme sa nevideli.Ani sa mi nechcelo ist,ani ma máti nepustila samu vlakom a k tomu som mala zvysenu horucku...Srat na takyto hnusny den.
Ked som sa pozrela von oknom som mysela ze mi odumru tycinky a capiky.Hnusne jee.Cely den som chodila v roztahanych teplakoch s roztahanymi snurkami.Sa cudujem ze som nazakopla..
Okolo nudnej 4hodine prisla kamoska ci nejdem von.Mala som taku nechut sa s nekym rozpravat,tak som nechala rozpravat ju.Stala som medzi dverami asi 5minut a potom som jej povedala,ze nejdem von lebo som hladna,je zima,prsi a je dalsich 50faktorov koli ktorym von nejdem.Asi hodinu som lezala na posteli cela dochramana.Islo ma drbnut ked som zistila ze mi ani ten pritasany net poriadne nejde.
Ked som sa nudila uplne ze najviac,tak som zobrala moj mobil s vybitou baterkou a zacala som sa fotit.Take dementne fotky som este nevidela. a je 23:41 a zas tu mam bordel jak v tanku.... vdaka za tento naozaj vynimocny den ktory zazijem len par krat do roka preze inokedy som vesela a cosi robim...... inteligentny vtip na konec "je nove nariadenie vsetky zeny musia ist ku gynekologovy pretoze ekonomika je v p*** a nevie sa v ktorej."

prajem pekny den!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár