Nechcem týmto propagovať zabíjanie nevinných, potlačovanie práv každého človeka, ani extrémizmus v žiadnej jeho forme.

Noviny (občas vnímané ako novodobé Písmo sväté) sú plné, alebo skôr boli plné, samovražedných útokov, bombových atentátov etc. Ako to však začalo? Človek s rodinou a deťmi sa dobrovoľne určite neoblepí trhavinami a nejde sa odpáliť. Čo ho však k tomu donútilo? Človek nieje nič, len zviera so svedomím, takže všetky pudy má zachované, vrátane pudu sebazáchovy. Tu sa dá nájsť miesto ktoré rozhodlo v evolúcií (magori zastávajúci na 100% kreacionizmus nech sem nelezú) – vedomie a myseľ zvíťazila nad pudmi.

Čiže si plne uvedomuje čo ho čaká a aj to, aké to bude mať následky. Svet otázku „Prečo?“ nerieši. Na smeč im nahráva vierovyznanie. Prekrútené verše Koránu len poskytujú pôdu pre zárodok nenávisti, ktorý do nej vkladá propaganda. Tej úlohou je obhájiť vojnu o čierne zlato, aby nevyzerali U.S. ako agresor ale ako zástanca demokracie a spravodlivosti, ochranca nevinných a globálny sudca toho čo je a čo nie je morálne.

Spojené štáty americké (btw. založené puritánmi) veľmi radi príjmu názor , že moslimi zabíjajú príslušníkov iných náboženstiev, takže do hry vstupuje logika multikulturárneho pseudo-národu. Chce nás zabiť = nepriateľ. Chceme byť v bezpečí pred nepriateľom? Invázia! Čo na tom, že nepriateľ je za mlákou a nemá prostriedky na to aby nám zničil čo len jednu stíhačku. Takto ľahko je ovplyvniteľná verejná mienka.

Takže, máme tu nepriateľa ktorý škodí našej vlasti a rozhodli sme sa pre inváziu. Mali by sme si však uvedomiť, že minca má aj druhú stranu, ktorú nevidíme, resp. nechceme vidieť a zatvárame pred ňou oči. Tu si treba uvedomiť, čo spraví hrdý občan štátu keď je jeho štát okupovaný. My sme sklonili hlavy, ale horkokrvní moslimi, potom ako zlyhala národná armáda, si nenechali skákať po hlave, tak sa články plnili správami o útokoch. Atentátnikmi však neboli fanatici, ale poctivo pracujúci ľudia ktorých nacionalizmus im nedovolil nečinne hľadieť na ničenie svojej vlasti. Tak pôvodní roľníci sa stali vojakmi, piloti agro-letu nasadli do stíhačiek a zbehovia z armády prinášali informácie a trénovali civilov aby vedeli aspoň ako namieriť pušku na nepriateľa a nie na seba.


Jediným ospravedlnením pre agresora by mohol byť nedostatok ropy, o čom však nemôže byť reč. Hyenizmus a ľudská chamtivosť spustošili Irak. Všetko je pritom v poriadku, verejnosť „nepindá“, zahraničné vplyvy si môžu ako superveľmoc dovoliť ignorovať.

Na záver by som vás chcel poprosiť aby ste si o mne nemysleli, že som nejaký rusofil alebo že som zameraný proti Amerike. Nehovorím, že U.S. sú jediný o tom aký názor mám na ruskú agresiu v Afganistane a Čečensku sa možno ešte vyjadrím.

God bless America !!!

 Úvaha
Komentuj
 fotka
hwoarang1  28. 4. 2009 01:52
conter win poznam poznam tu game CS 1.6 4EVER
Napíš svoj komentár