Bolo 10.12 deň pred mojou šestnástkou, odpadla mi hodina a neponáhľal som sa na autobus. Bolo mi dobre, išiel som pomaly a všímal si okolie. Nešiel som klasickou cestou, predĺžil som si ju. Bolo mi tak dobre... Zamýšľal som sa nad životom (a nad podobnými kravinami xD). Šiel som okolo detského ihriska. Zacítil som typickú vôňu toho ihriska.
Spomenul som si ako mi bolo dobre keď som mal všetko na háku a nemal PC. Ako som sa húpal hore dole na hojdačke a nebál sa že sa odtrhne. Spomienky ma zahriali. Dnes, 14.12 som videl riaditeľa základky na ktorú som chodil. Asi mal pokazené auto... Síce sme sa len pozdravili, zalial ma pocit spomienok. Zahrialo ma to. Síce chodím ešte len na strednú, rád by som sa vrátil do tých čias detstva.

Ale, nesťažujem sa. zažívam najlepšie obdobie môjho života. Ako aj v škole tak aj mimo nej. Nikdy som do školy nechodil tak rád ako teraz. Rok 2010 bol najlepší rok v mojom živote. Môžu za to chvíle s priateľmi a rodinou. Ďakujem im Zamyslite sa nad tým čo ste prežili (hlavne dobré veci ). Zahreje vás to.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár