Mám strašne dobrý život! Aj ty! Aj ty! A dokonca aj ty! Žijeme si k**evsky dobre! Chodíme do školy alebo práce, máme za čo kúpiť jedlo, oblečenie...Všetko! (takmer (nerátam drahé veci, iba priemerné . Môžme veriť v čo chceme, vyznávať čo chceme! Oproti živoru v minulých storočiach (tie fakt dávne nie som dobrý v dejepise...).

Niekedy ľudia nemohli vyznávať svojho boha lebo by ich to stálo život, teraz môžme! Niekedy ženy nemali žiadne práva (takmer...), teraz majú! Niekedy boli Ľudia utláčaný krutovládcami a diktátormi, teraz nie sú! (Až na debilov v politike...) Niekedy (veľmy dávno si potravu musel každý loviť (a predstava že si vyjdem z domu aby som si ulovil obed nie je najpríjemnejšia kedže by som tak dlho neprežil... , teraz zájdeme do obchodu! Niekedy bol život krutý, no teraz si žijeme úplne skvele!

Nehovorím o tých v Afrike... Niektorý to nemajú o moc lepšie ako "niekedy". Sú ešte aj ničený vojnami a tak... Ale my si žijeme skvele! Hovorím za všetkých pretože si to moźno neuvedomujete, ale je to tak. Čo také potrebujete? Auto? Novú lampu? P**viny! Nepodstatné veci! Zdá sa vám to možno podstatné, ale keď máte čo jesť, piť a keď máte strechu nad hlavou tak už nič iné nepotrebujete. Ale vy to máte! Čo z toho vyplýva? Že si žijete skvele. Nehovorím že problémy s láskou nemám aj ja... a viem že to dokáže byť zasrane nepríjemné. Ten pocit že sa rúti celý svet... ale o tom tu nehovoríme.

Predstavte si, že by prišla jadrová vojna, predstavte si život v krytoch alebo na zázračne nekontaminovaných miestach, predstavte si ten pocit že vám už nič nezostalo. Že nemáte nič čo doteraz. A porovnajte to!

Ďakujem že ste čítali tento asi fest trápny "výlev" srdca. Keď sa vám páčil tak hviezdičkujte keď nie tak vaša chyba že ste to čítali... Ani neviem čo som chcel týmto dokázať ďakujem za čítanie

 Blog
Komentuj
 fotka
sisel  1. 4. 2011 20:33
Pekne povedané a popravde závidím, ja to tak nevidím. A ja v podstate mám pekné a nemám pekne. Skôr nie ako áno. Ale to je jedno.



Drž si svoj optimizmus a všetko, budeš to potrebovať v živote.
Napíš svoj komentár