Neviem, čo si mám o tomto dni myslieť. Od rána som sa naň tešil, v škole bolo v pohode, nič prudké sa nedialo a na koniec bol som v Avione nakúpiť darčeky. Parádička, darčeky mám takmer pre všetkých. Spokojne som nastúpil do 61-čky.

Pred pár dňami mi vypršala električenka. Aspoň, že som mal plnú peňaženku lístkov. A zrazu ten idiot zahlási: "Kontrola cestovných lístkov." Samozrejme, že ja debil som si zabudol cviknúť lístok. Pokuta 40€. Výhovorky ani nárek nepomohli. Zvažoval som všetky možnosti úniku z tejto situácie. Nedalo sa, policajti už boli pomaly na ceste. Nakoniec som mu ten občiansky dal. Asi desať minút som nadával na toho idiota, na všetko naokolo, aj sebe.

Potom prišlo mierne upokojenie. Ako sa vraví, všetko zlé je na niečo dobré. Uvedomil som si, že môžem byť rád, že ma napríklad nezrazilo auto, že som zdravý, že mám super kamarátov. Mohli sa stať aj horšie veci.

Už nie som naštvaný. Keby som sa mal ešte dva dni rozčulovať, aj tak by mi to nepomohlo. Nakoniec nie je tento deň taký zlý, hlavne, že už mám darčeky pre svojich blízkych. Ide o to, že skúsme vnímať svet viac pozitívne, tešme sa z maličkostí, hľadajme vo všetkom niečo dobré, pekné, užitočné. Mám pocit, že mne to už celkom ide

 Blog
Komentuj
 fotka
thatzooey  21. 12. 2010 20:12
ty máš úžasný nick. milujem pacmana. na vianoce dostanem vetrovku s týmto motívom, neviem sa dočkať
 fotka
pacman  21. 12. 2010 20:20
jéééj, ďakujem. a musíš mi povedať, kde sa dá taká vetrovka kúpiť
 fotka
thatzooey  21. 12. 2010 21:08
v každom predraženom športovom obchode v ružovej verzii
 fotka
pacman  21. 12. 2010 21:22
no ja nie som moc na rúžovú. inak, máš super profilovku, pripomenulo mi to moje rané detstvo, keď to robil foter aby ma rozosmial
 fotka
antifunebracka  28. 9. 2018 15:28
Kedy bude novy blog?
Napíš svoj komentár