Stal na stanici v malej dedinke. Bola zima. Stal sam a pozoroval zapad slnka. Rozmyslal nad vecami ktore sa stali za posledne obdobie, posledny tyzden, posledny den. Pozeral sa dozadu na veci ktore ho zmenili, ktorymi ublizil aj potesil, ale najviac nad vecami ktore nemal spravit. Ticho prerusoval len obcasny hluk motorov s dediny.

Nevnimal okolie, vlak nechodil a sa nemohol prestat trapit nad tym co spravil.

Navstivil domov svojho srdca, svojich nadeji a vedel ze ho zase dlhsiu dobu neuvidi. Premahal ho pocit bezmocnosti a strachu, vedel ze opusta kus svojho srdca na ktorom mohol byt sam sebou. Cas ktory na tom mieste stravil mu pripadal prikratky na to co zan stihol zazit. Bol zas medzi svojimi priatelmi ktorych mal rad a ktroy rozumeli jeho rozdvojenej osobnosti, i ked poznali len jeho nepravu tvar. chvilu sa dokazal spravat ako on sam, aky chce byt.

No v tom prisiel vlak a on don nastupil, s obavami a nezeretelnostou buducnosti dalsich dni. Dokaze konecne byt sam sebou? Tato otazka mu znela hlavou ked sa pozeral von oknom na zamrznutu krajinu. Na ticho ktroe prinasala zo sebou noc. Potichu zaspal s otazkou na perach. Dokaze sa este niekedy pozriet im do oci?

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
eifell  11. 1. 2008 01:15
Ludom treba pozerat vzdy do oci, nrch si o tebe myslia cokolvek...
 fotka
vierka  14. 1. 2008 16:21
preco by si sa im uz nemohol pozriet do oci???

vzdy sa tam budes moct pozerat...

je to predsa rodina
 fotka
nilfea  14. 1. 2008 17:14
pozeraj sa nam do oci...vzdy vzdy...mi ta lubime takeho aky si...nemaj haluze. akzdy clofek ma v podstate dve tvare...a prafe tam, na tom uzasnom mieste, v tom nasom "domove" medzi ansou "rodinou" sme sami sebof...lebo sa tam nemame na co hrat....
 fotka
kris131  17. 1. 2008 15:09
ludom, ktori su tvojimi priatelmi sa mozes vzdy pozerat do oci, a oni ta vzdy uvidia takeho aky si......
Napíš svoj komentár