*Napiste mi, ak sa vam chce, v takomto formate: 1(2,3). (prvy,druhy,treti atd. prispevok) FIKCIA, PRAVDA (podla toho co si myslite)

** Budem pridavat coraz viac a viac prispevkov, vzdy ked budem mat cas.

*** Budem pridavat aj anglicke verzie pribehov.

Na uvod chcem povedat len tolko... Mam par kamosov, s ktorymi som bol a stalo sa nam to co mnoho ludi tvrdi ze je: nadpozemske, alebo paranormalne javy...


Fikcia, alebo Pravda?

1. Brunssum, Holandsko. 22. November, 2007.

SK Verzia - Ja, Martin, Peter a Emma sme sa vybrali von. Bolo asi 7 hodin vecer, a to uz je celkom tma; boli prazdniny, takze sme mohli ostat vonku dlhsie. Isli sme do baru, ze si dame nieco na pitie. No az na pol ceste sme si uvedomili, ze k tomu baru je skratka, cez taky husty les. Ja a Martin sme suhlasili, iba Emma a Peter nesuhlasili, no po dlhych presviecaniach, sme ich prehovorili, a isle sme cez ten les. Dovtedy, co sme sa tam vsetci dotrepali uz bolo asi 8 hodin. V lese bola zima, tma a zihlava. Ja a Emma, sme isli po predu, lebo touto cestou sme uz isli par krat. No v tedy Peter povedal, ze v tomto lese su duchovia. Vsetkym nam prebehli zimomriavky po chrbte, no isli sme dalej. Na pol ceste cez les sme zbadali malu chalupku v ktorej sa svietilo. Vsetci boli stastny, ze si konecne nemusia svietit mobilom na cestu a ze sa mozme opytat ci by nas nepustili do vnutra, lebo trava bola vysoka a mokra a vsetci mali premocene topanky, tak sme sa chceli zohriat. No ibaze ja a Emma sme vedeli, ze sme zliezli z chodniku ktory vedie cez les, a sme zabludili v lese, lebo tato chalupa bola mimo chodniku, no nikomu sme to nepovedali. Ako sme sa priblizovali k chalupe, zaculi sme praskanie dreva za chalupov. Okna boli moc spinave na to aby sme videli cez ne. Zaklopali sme raz, no nikto sa neozval. Zaklopali sme druhy krat, no vkuse ziadna odpoved. V tom sa svetlo v chalupke vyplo, cim nastala tma jako v rohu. Nikto nic nevidel, Emma zvrieskla a tuho objala Petra, od strachu sa triasla. V tom cez dvere preslo nieco priesvitne, zbadalo nas to, a zmizlo. Vsetci zviskli.

ENG Version - Brunssum, The Netherlands. November, 22nd, 2007.

Me, Martin, Peter and Emma went outside once. It was about 7 o\'clock in the evening, and that was quite dark already, but luckily, it was holiday so we could stay outside longer. We all wanted to go to a pub

2. Devinska Nova Ves, Slovensko. 14. Oktober, 2008

Moja navsteva Slovenska po 4 mesiacoch. Bol som u bratranca, u ktoreho som nebol vyse roka. Jeho rodicia isli prec, aj jeho brat, tym padom sme boli iba ja a on doma, vecer. Mna napadlo ze si pozreme niake duchovske horory, no Noro nechcel. Povedal, ze v tom dome oproti sa strasi, a v noci jakoby duchovia boli aj v ich dome. Sme sa rozpravali o tom asi tak hodinu, to uz bolo asi 10 hodin vecer. Obaja sme boli unaveny, tak sme si isli lahnut. Asi po pol hodine sa to vsak vsetko zvrhlo. Prv, jeho reproduktor pri pocitaci padol na zem, na to sme sa obaja zobudili, a Noro zdvihol ten reprak. Zavrel okno, lebo bol prievan, a ten pocitac s reprakmi bol pri okne. Mysleli sme si, ze to bol len vietor. O pol hodinu uz sme obaja znovu spali. No v tedy nas zobudilo znovu nieco. Nieco nehmotne. Jako sme spali, zrazu sme obaja zacitili chladny pocit, jakoby chumac chladu preletel cez nas asi 3 krat. V tom, prisla Norova mama do izby, otvorila dvere a zvrieskla. Videla som ducha, opakovala.

 Blog
Komentuj
 fotka
misho777  10. 1. 2009 22:12
podla mna je to fikcia...100% vymysleny pribeh
 fotka
wolwos  10. 1. 2009 22:16
Znie to ako Fake(fikcia)...
 fotka
wolwos  11. 1. 2009 12:40
Hmm ten druhy znie zaujimavejsie ... Hmm skusim pravda ?
 fotka
beautiful-disgrace  2. 5. 2009 23:26
mne znejú všetky ako fake.. avšak všeličo je možné.. tak teda ako to je? :p
 fotka
biancadetolle  15. 7. 2009 22:17
Paťulo a prečo si už nenapísal ďalšie príbehy?

@wolwos

Lukáško, všetko je to vymyslené
 fotka
antifunebracka  25. 7. 2012 23:00
ja mam pocit, ze oboje su docela kktiny
Napíš svoj komentár