Na zaciatom chcem podotknut, ze sa ku tejto zalezitosti vyjadrujem za normalnych okolnosti velmi nerad, ale jednoducho tento problem, ktory sa pokusim nacrtnut, ma trapi nejaky ten cas a dnes uz som to nevydrzal.

V dnesnom stretnutí stvrtfinale hokejovej Slovnaft extraligy nastupili proti sebe Martin a Trencin. Nebolo by na tom nic zvlastne, keby.. keby Trencania nezostrelili a nezranili 4 hracov Martina. Precital som si mnozstvo reakcii fanusikov, ktori na tom zapase boli a pomerne detailne som si dokazal vdaka ich komentarom vytvorit obraz nie len o diani na lade, ale aj o zakrokoch Trencianskych hracov - drevorubacov. Nech sa na mna ludia z Trencina nehnevaju, ale sposob hry, pri ktorom ked uz to nejde herne tak sa likviduju hraci supera, sa jednoducho inak nazvat neda.

Fanusikovia, to naozaj sa chcete radovat, ked vasi odstavia superovych klucovych hracov? Taka hra je absolutne zbabelstvo a hnus, taketo veci k fairplay hokeju nepatria. Tymto sa este viac znizuje kvalita nasej ligy, nicia sa kariery hracov. Kolko talentovanych hokejistov sa uz nedokazalo dostat po cobylen malom zraneni do top formy a stali sa tazkym podpriemerom? Kolko ich muselo pre zranenie ukoncit karieru uz v mladom veku? Hraci ako Marcel Hanzal, Andrej Kollar, Vladimir Kutny nech si kludne davaju goly (no tie goly asi naozaj len Kollar), ale nech nezranuju hracov, ked sa im nedokazu rovnat! Po zakroku Kutneho na Skalicana, ktoreho museli odniest na nosidlach si tento vymeteny sedliak este dovoli povedat, ze to nebola jeho chyba, ze ten Skalican nebol na suboj pripraveny. Je on vobec normalny? A rozhodca sa este maximalne usmeje a ide dalej, ved co, mozno prezije.. Dnes odstavili klucoveho utocnika Martinskeho MHC Lukasa Rihu, ktory ma na krku jazvu ako Richard Zednik - bez komentara, Albina Podstavka po brutalnom krosceku (narazenie zozadu) pricom tretina sa musela dohrat po predcasnej prestavke medzi tretinami - Albin Podstavek ma otras mozgu, udery do Havla leziaceho na lade ktory predtym do Hanzala cisto nabodycheckoval - Havel ma vyklbene rameno, dalsio hrac Martina Jancovic ma tiez vyklbene rameno (zatial som nezistil preco).

Kolko hracov este bude musiet skoncit v nemocnici, kym sa kompetentni konecne zobudia a zacnu konat? Na Slovensku si bohuzial zainteresovani mylia tvrdnu hru so zakernou a potom sa cudujme, ze po lade stale kruzia taki.. hraci akych som spomenul vyssie a ini naopak koncia v nemocniciach a rukach lekarov. Aj ovela vacsie hokejove mena sa uz ospravedlnili za svoje neciste zakroky, ktore uz nemohli vratit spat a mrzia ich, ale zrejme na Slovensku sme prilis hrdi na to, aby sme sa tiez niecoho takeho dockali. Alebo zeby tych hracov zakroky nemrzia?

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
keco  3. 3. 2008 11:24
Cele Slovensko vie aky(i) su Trencania, su na tom podobne ako Zvolen...vcera som to sledoval v TV a mal som dost, sice som sa nahlas smial ako si z nich prva formacia Skalice robila dobre ranko, ale pri tom naraze toho Hvilu na Rybara...Vymazat aj Trencin aj Zvolen z mapy Slovenska
Napíš svoj komentár