Toto som písala v miernej depke...bola som naštvaná na pár ľudí, ktorý ma poriadne ani nepoznajú... Čítajte a komentujte prosím...Ďakujem..
______________________________________________________________________


...Lúbim Ťa láska... Milujem Ťa miláčik....Zbožňujem Ťa zlatíčko...

...

Čo to vlastne znamená? Sú to len úplne obyčajné slová. Prázdne, bezduché...no napriek tomu vyjadrujú mnoho vecí... ľudia často podlahávajú týmto rôznym zoskupeniam písmen...prečo to tak je? Potrebujeme vôbec lásku? Podľa mňa nie, aj keď si mnoho ľudí môže myslieť, že áno. Myslím lásku ako takú, nie materinskú, súrodeneckú, či priateľskú.. Mám na mysli partnerskú..
My, ľudia si len namýšľame, že dakoho pri sebe potrebujeme. Niekoho mimo rodiny... no podľa mňa, my len chceme, vlastne túžime po tom pocite, umelom pocite eufórie, pri ktorom lietame v oblakoch, nič nás netrápi a myslíme si, že všetko bude aj naďalej tak ružové, ako v tej chvíli. No ako v jednej dobrej knižke donekonečna opakovali...Všetko je INAK!...najskôr sa všetko môže zdať úžasne rozprávkové, no potom príde tvrdý pád... zistíte, že váš milovaný, za vaším chrbtom flirtuje s vašou BF...a nebodaj s ďalšou vás aj podviedol... V tej chvíli sa prepadnete do tvrdej reality a Váš krásny sen sa rozplynie vo vetre.. Pocítime neľudskú, nevľúdnu zem pod našim telom.
Tvoj rozprávkový svet odletel dakam do mrazivých krajov a ty nevieš čo ďalej... Myslíš si, že už nič nemá zmysel...veď načo pokračovať?
Tvoj *princ na bielom koni* sa z ničoho nič, závanom vetra, zmenil na nechutného pavúka, síce s prekrásnymi modrými očkami a úsmevom, ktorý by mu závideli aj anjeli, ktorý chodí kade sa mu zachce, a vôbec ho netrápi, koľko muších sŕdc zlomí.. a aká sa mu namotá do jeho veľkých sietí.. a ty si tiež jednou z tých mušiek, ktorú je pripravený už dlhšie zjesť..
V týchto chvíľach sa tomu treba postaviť chrbtom. Povedať si svoje, presne to čo si myslíme. Aký je hajzel a že tým čo spravil, stratil to najúžasnejšie stvorenie čo ho v živote stretlo. Týmto treba dať zbohom minulosti a žiť tu a teraz! Nemá zmysel plakať nad skysnutým mliekom...
Nesnívaj o budúcnosti, čo by mohlo byť ak... lebo aj tak by VŠETKO BOLO INAK!.. Ak potrebuješ, poplač si, no neplač dlhšie, než je to potrebné. Lebo život ide ďalej a ty môžeš byť len rada, že stále máš pri sebe ľudí, ktorým na Tebe záleží.. Tvoja rodina, či priatelia. Všetci tvoji známi. Už sa nad tým netráp.
Mysli na iné veci ako sú priatelia, na prácu, na školu, ktorú si v poslednom čase zanedbala. Sprav si doma pyžamový večierok. Pozvi dievčatá ktoré máš rada, pustite si dobrý film, poprípade choďte sa dakam vyblázniť na diskotéku.
S priateľmi prídeš na iné myšlienky a zistíš, že život single je super. Flirtuj do sýtosti a ŽI! Si free a nič ťa už nemusí trápiť.
Tak čo je lepšie??

 Blog
Komentuj
 fotka
ena233  14. 6. 2010 19:33
to s tím pavúkom ma dostalo...akurát že ten môj je mucha a nie pavúk....

ale vlastne v celku s tebou súhlasím len byť single je fajn no nie na dlho.....po istom čase nám začne chýbať pusa, objatie alebo ten úsmev
 fotka
anzu  14. 6. 2010 20:10
1. "Čo to vlastne znamená? Sú to len úplne obyčajné slová. Prázdne, bezduché...no napriek tomu vyjadrujú mnoho vecí... ľudia často podlahávajú týmto rôznym zoskupeniam písmen..."

Áno, aj ja, keď teraz čítam "Ľúbim ťa", to považujem za suché a ničnehovoriace, ale tak to vidíme, len ak sa nás to vôbec netýka alebo keď sa nás to týkalo, ale spätne máme pocit sklamania pri spomienke na tieto slová. V týchto dvoch prípadoch je zbytočné hľadať v tých slovách čosi magické, tie slová samé dobrý pocit nespôsobia, musí za nimi niečo byť. Ale to neznamená, že všetko je pretvárka.



2. Ak ti niekto tvrdí, že potrebujeme lásku (partnerskú), nemusíš mu veriť, ale nerob to, čo on a neprehlasuj, že určite nikto lásku nepotrebuje. Možno ty si človek, ktorému by nevadilo prežiť život bez partnera, ale netvrď, že nikto toto nemôže mať ako jednu zo svojich životných priorít a ak, tak je to len ilúzia.



A ešte mám nejaké subjektívne pocity ohľadom posledných viet, ale nebudem sama porušovať bod 2
 fotka
fantom1231  29. 9. 2010 22:17
Štve ma to že sa všetko pokazilo koli klamstvam ktore boli povedane z ust osoby o ktorej som si myslel ze bola ako moja sestra, no čo bolo bolo , nič sa s tym neda spravit, život musí ist dalej
 fotka
celzius  4. 10. 2011 23:43
Ja... vecny optimista to napisem tak, ze nie kazdy princ na bielom koni flirtuje za chrbtom dievcata, ktore lubi... ja by som to nikdy nespravil... viem totiz, aky je to neprijemny pocit, ked sa to dozviete... a nikomu by som ho nedoprial. A suche slova ?? Ano su to len slova... no vyjadruju nieco tak krasne a ak vravis, ze nic neznamenaju, tak len preto, lebo mas depku ako si to napisala.... maju presne taky vyznam, aky im ty priradis lepsie ??
 fotka
opickaraquel  5. 10. 2011 16:59
@celzius ...no vieš čo hej lepšie...to už som dávno písala...veľmi dávno a vtedy mi jeden chlapec naozaj spravil "peklo zo zivota"...vieš neboli sme spolu dlho a práve preto si on myslel, že keďže tie prvé týždne sú najzaláskovanejšie tak mu prejde to že sa počas nich vyspí s minimálne 3ma jeho "len kamarátkami"...ale tak už to neriešim stalo sa a do dnes sa s ním nerozprávam a je mi fajn
Napíš svoj komentár