www.birdz.sk ? Ani neviem, prečo som sa sem registrovala... Pravdupovediac, registrujem sa do každej podobnej supa stránky, zakaždým si zvolím iné heslo, lebo všade ma varujú červenými písmenkami, že hackari len čakajú na to, komu ukradnúť účet (neviem, či by som ich zrovna ja zaujímala, ale PRE ISTOTU!), a potom hesielko krásne zabudnem a môžem sa registrovať opäť. Autori musia mať zo mňa radosť.

No, ale k tým blogom. Je to asi 2-3 roky dozadu, čo moju kamarátku napadlo založiť si blog. Vtedy si fičala na anime a japan art, tak vedela o čom písať... Ja som len ticho závidela, keď sa chválila, že má o jedného čitateľa viac. Našla som si tú stránku, zaregistrovala, napísala môj prvý veľký článok (Ahoj, nudím sa.) a aj keď malo moje veľdielo hlbokú myšlienku, neklikla som na Uložiť alebo Zverejniť alebo čo to bolo, lebo predsa len mi tam niečo chýbalo... O pol roka som si našla iný blog portál, cítila som sa o pol roka zrelšia, schopnejšia, odhodlanejšia napísať niečo zmysluplnejšie, zistila som, že neviem o čom mám písať. Pre inšpiráciu som pozrela pár iných blogov, no mala som smolu, že to boli blogísky typu "Milujem Bieeeebra!", "NajQrásnejšie babenQy", "Ovládame gramatYku" apod.

A tak, že toto je bedač, ja mám na viac! A ostala som zase len pri školských slohoch.

Raz som listovala v nejakom časopisu a našla som tam pútavý článok o nejakej blogerke, ktorej internetový denník dobyl svet. Téma: FASHION. A zase ma začala zožierať závisť. Tak som sa registrovala aj s mojou mladšou sestrou na ďalšom portáli, napísali sme krásny článok o našich kroodíloch (rozumej: mačkách)... a ono nám ho nikto nečítal! A to bol koniec mojej veľkej blog kariéry. Ostala som zahanbená, nepochopená, nedocenená a hlavne bez inšpirácie!

Teraz keď ma tu na úvodnej stránke upozornili na písanie vlastných blogoch, opäť so mnou otriasla tá hrozná skúsenosť z minulosti. Trauma forever! Skúšam to tu znovu a ak si ani tento článok nikto neprečíta, tak idem zožrať zo tri škatulky dedových Celaskonov, zapiť pradedovým burčom a budete mať o jednu kvalitnú blogerku menej!

 Blog
Komentuj
 fotka
azel  21. 9. 2011 17:25
Ak chces prerazit, tak bohuzial kvalita nestaci... Jack Coudy kedysi povedal, ze na to treba "celomestska publicita a hviezdna kritika", neviem, ci je to tak celkom pravda, ale asi dost bude, ked mas take vysledky, ake mas
 fotka
azel  21. 9. 2011 17:26
Ospravedlnujem sa, ze je to dvakrat, ale nebol som si isty, ci to poslalo
 fotka
daydreamaway  21. 9. 2011 17:34
ja som to prečítala!

som na tom podobne, aj ja by som chcela vedieť tak písať a aby to aj niekto čítal... keď niečo napíšem, hneď všetko mažem
 fotka
titusik  21. 9. 2011 17:41
nestačí napísať jeden blog. Mnohí sú leniví blogy čo i len otvoriť a prečítajú si len taký, ktorý má niečo pútavé (rozumej erotické alebo vulgárne slová, myšlienky) v nadpise. A sú takí čitatelia, kt. si čítajú blogy len osvedčených blogerov, ktorí im už dávnejšie a viacerými článkami padli do nôty. Ak rada píšeš, tak sa nenechaj odradiť takto ľahko. Ak budeš písať pútavo, nájdu si ťa tu Good luck.
Napíš svoj komentár