A teraz nemyslím ten festival, hoci aj na ňom musela byť dosť riadna pohoda. Nie! Celkom určite tam bolo viac než bláznivo úžasne. Chcela som písať o pocitoch pohody.

Kedy sa cítite najviac fajn a skutočne si poviete _Táto chvíľa by mohla trvať navždy_ (hoci to tak nikdy nemyslíte, lebo predstavte si, že by ste zabudli ako sa cítite, keď ste nahnevaní. Aj to má svoje grády!)
Jednoducho každý podľa svojej chuti, ako čaj (veľa ľudí sa má v pohode pri čaji, veľa ľudí si vychutnáva chvíľu pri čaji v deke - ako to aj znázorňujú v telke v reklame na Figaro, pretože z tej situácie cítiť taaaakýýý veľký pokoj, až to musíte vyskúšať aj vy).
Ale zas som odbočila.

Dneska som sedela na rodinnej opekačke/oslavovačke/grilovačke na stoličke a pila pivo z pohára ako pravá dáma. A bolo mi dobre.
Potom začalo zapadať slnko, obloha sa zmenila z modrej na oranžovo ružovú a výhľad mi skrášľovali dve lietadlá robiace akrobaciu. Vykašľala som sa na pohár, stoličku aj sukňu, ktorú som mala oblečenú, navliekla si vyťahané tepláky (predsa len sa ochladilo), jedla rezeň rukami zababranými od sliviek a stromu (keď vám nespadnú na hlavu, musíte si po ne vyliezť), pila pivo z fľaše stála na konci múrika a bez akýchkoľvek zbytočných myšlienok sledovala oblohu. A bolo mi skvele. Toto bol skutočný pocit pohody, pri ktorom si poviem, toto by mohlo trvať večne, ale nemyslím to tak, lebo aj to sledovanie ma po chvíli prestalo baviť.

Ale urobiť si skvelý pocit aj v strese dá zabrať. A neurobiť si ho dá zabrať ešte viac. Tu nastupujú na scénu (za potlesku prázdnych sedadiel a za zdvíhanie roztrhanej opony) zbytočné hádky (ktoré sú v tej chvíli viac než dôležité, čo na tom, že sa nám vytápa kúpeľňa?!) o tom, ako si umývať zuby tri minúty, o tom, aká pasta je na čo a že dotyčný nemá citlivé zuby.

Tento blog končí neopodstatneným záverom: aj depresia je dobrá pre život, lebo si uvedomíte, ako zle sa máte, aj keby ste sa mohli mať dobre! a závistlivým pozorovaním z vášho okna do okna šťastným susedom rovno do kuchyne (alebo spálne, podľa chuti).

 Blog
Komentuj
 fotka
lubobs  21. 12. 2011 14:00
jop a fajn stránka
 fotka
antifunebracka  20. 12. 2012 16:54
ten koniec trochu zbytocne horky, ale inak krasne navodenie atmosky!
Napíš svoj komentár