Čo vás ako prvých napadne pri slove žena?? Niektorých z vás možno tvár vašej mami, iných najkrajśia spolužiačka či najkrajšie dievča vôbec a dalších možno čísla 90-60-90.

Každého z vás napadne niečo iné, avšak jedna vec, čo bude mať každá žena, ktorá vám napadne je krása. Áno, krása je to, čo má každé dievča v sebe, bez ohľadu na kopu make-upu na tvári, bez ohľadu na ideálnosť mier, bez ohľladu na vek. Čo však táto krása je, alebo ako nám ju ponúka dnešná doba??
Nekladie nám krásu ako „niečo“? Ako tovar, a kto dá viac penazí, získa väčšiu krásu? Neurčuje nám kde ju máme hľadať? Obávam sa že áno. A preto je dnes toľko
zranených dievčat a žien. Nikdy nepočuli že su krásne, a ak áno bol to len ťah aby boli zneužité.

Tak ako si každý chlapec kladie tú svoju otázku, rovnako si ju kladie aj dievča. Ale v jej otázke nejde ani tak o silu. Nie, hlboky výkrik malého dievčatka je: som pôvabná?. Každá žena potrebuje vedieť, že je nádherná, výnimočna a chcená. Koľké z vás si to uvedomuju? Koľké si vážite svoju cenu, ktorá je nevyčisliteľná? Viem, že každá jedna túžite byť milovaná, a preto ste niekedy ochotné urobiť ústupky a prižmúriť oči, ale nebojte sa ten pravý si vás nájde a vybojuje.

Ideálnym príkladom krásnej ženy je matka.
Môže mať na tváry tisíc vrások, a v srdci mnoho jaziev, môže byť pre mnohých málo atraktívna, nemoderná, no z istotou viem povedať že je krásna. Kde je teda ukrytá jej krása, a kde je ukrytá krása všetkých žien? Skutočnu krásu ženy nikdy nenájdeme v jej očiach ak sa budeme zameriavať len na ne, nikdy ju nenájdeme len v jej peknej tváry, skutočnú krásu ženy nájdeme v jej srdci. Pretože srdce ženy je plné lásky, a aj keď sa to často krát samé snažia zakryť, možno zo strachu možno zo sklamania. Možno práve preto často krát stretáme na uliciach dievčatá, ktoré viac odkrývaju ako zakrývaju, a tak se ten najkrajší klenot ktorý boh daroval tomuto svetu, stáva obyčajným kameňom. Ale kde je príčina týchto sklamaní, a prečo sa boja ukázať, že sú to ženy plné citu a lásky. Sme na vine my, muži? Či vlastný egoizmus a túžba byť najkrajšou. Na túto otázku si už , musí odpovedať každý sám.

Na záver by som chcel ešte povedať že tak ako si Malý princ uvedomil že je ho ruža je nádherna až keď sa na ňu pozrel očami srdca, tak aj my, pozerajme sa na svet srdcom. Pretože dobre vidíme iba srdcom, to hlavné je očiam neviditelné.

 Blog
Komentuj
 fotka
zvedy  4. 11. 2010 15:05
vau klobúk dolu pred tebou toto je veľmi pekne napísane a tieto vety: ,,skutočnú krásu ženy nájdeme v jej srdci,, a ,,pretože dobre vidíme iba srdcom, to hlavné je očiam neviditelné,, sú neuveriteľne právdivé a vystižne ...
 fotka
nikuska62  4. 11. 2010 15:17
dakujem
 fotka
demonicbass  12. 11. 2010 10:19
tak to je krásne...
 fotka
nikuska62  12. 11. 2010 10:22
dakujeeeeeeeeeem
Napíš svoj komentár