Stále premýšľam, prečo sa chovám tak ako sa chovám, prečo som taká hnusná, veď som sa nevyspala zle, práve naopak, tak čo to so mnou je?! Je to snáď tým, že mi chýba mama, že sú všetci preč a ja trávim čas sama? Neviem.

Už si s tým na šťastie nelámem toľko hlavu a je to fajn. Lebo je krajšie sa usmievať, rozdávať radosť a tým ju robiť aj sebe!
Všetko ide, ak sa chce. A mne to už ide, lebo CHCEM! Som hnusná, no už to je lepšie a chcem to zlepšiť, tak aj urobím. Začala som pracovať na svojom správaní, hlavne k otcovi, (urobil pre mňa toľko, že nemám právo povedať na neho jedno zlé slovo alebo mu robiť zle mojimi slovnými útokmi) je pre mňa najbližší človek, ktorý ma najviac podporuje a drží ma "nad hladinou" ako správny rodič!

Cez to všetko ako Ti všetci robia "zle" a idú na nervy len tým, že vôbec existujú, skús sa zamyslieť nad tým, aký si k nim Ty a aké je Tvoje správanie! Možno keď si to uvedomíš, že tá chyba je aj v Tebe a budeš chcieť, tak sa zmeníš. Každý robí chyby, aj JA a nie len v tomto texte, no aj v živote, snažím sa ich napraviť ak to ide.
Skús to aj Ty!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár