Takže sa mi zdá, že v predchádzajucom blogu mám napísaný z praxe až po stredu...viem, že nakonci je písané "pokračovanie nabudúce" , ale nejak nestíham písať...lebo tamto hento...jednoducho nemám čas... tak ale pokračujeme:


Štvrtý deň 24/05/2007 Libertas

Ááá ako toto bol úžasný deň...ráno sme sa s babami stretli na stanici ako vždy...s Ninushou sme už mali zjedenú aj desiatu čo značilo, že budemem mať asi dietu... ... po raňajšej cigarete sme sa pomalým krokom vybrali do Libertasu..s nádejov, že dnes nás až tak nevyšťavia...

Pri deverách nás už čakal Jožko ( strašne milý chlap-ec, totiž má 41 ale mi ich všetkých voláme, že sú chlapci.. ;o)....toť je môj veľký kamarát a ochranca)...ani na raňajky kvôli nám nešiel...tak hneď zrána sme si dali niekoľko partičiek žolíka...a potom sme začali s overenou ergoterapiou...čo im sa strašne páči.. ;o)

Boli sme aj vonka, trochu sme sa porozprávali ( kecala som aj s mojím obdivovateľom, on je hlucho nemý ale ako v poho sa mu dá cez posunky rozumieť a aj sa s ním rozprávať...aj sme sa pofotili...to boli taký radi keď videli, že mám foťák...však v albunme sú fotky tak checkujte.. .... po praxi som išla ku spolužiačke...išli sme na plaváreň a taaaaak trochu oddychovka..


Piatý deň 25/05/2007 Libertas

Zoznámili sme sa s jedným chlalanom ten ma nejakých 21 tuším... ako ani neviem, že prečo tam je...je úplne normálny ( aspoň som si nešimla nejakú výchylku v jkeho správaní)...porozprávali sme sa a vlstne sme celý deň strávili spolu pri kartách a v ich škôlke...kde sme zopár chlapcov nahnali a kreslili sme si...ááá, krásne obrázky nám nakreslili...tak sme ich vychválili..aj sme so spolužiačkou dostali darček od Martinka, ktorý mimochodom strašne krásne vyšiva...tak také malé vyšité obrázky...včeličku a chrobáčika.. ;o)

Trocha sme spolu poupratovali ab ymali lepší pocit...a potomm sme sa u toho 21 ročného zašili do izby a na balkóne pofajčievali a kecali...ehm, ale po škole bolo aj tak najsamfasa...sme boli v Phoenixe, však Ninusha, však ty vieš...ale ako zlato si mi to povedala...no újeb, keď si na to spomeniem..


Už od pondelka sme mali ísť na zdravotné úposchodie ale keďže sa už poznáme s našími a Ninusha a Sonia chcú ešte byť na zdravotnom tak sa menemi len na 2 dni...lebo si chce skúsiť pracovať aj s tími viac postihnutymi... dúfam, že ma nebudú omakávať...

Normálne, že sa už ta teším...nech je už pondelok...lebo s nimi nikdy nie je nuda..ako sa vedia postarať o dosť kvalitnú zábavu... papa

 Blog
Komentuj
 fotka
nonormal  27. 5. 2007 20:30
A? kde je to pokračovanie???
 fotka
dj.ficko  27. 5. 2007 23:16
AHAAAAAAA......UZ TO CHAPEM...KAMOSI Z PRAXE....OKIK..........
Napíš svoj komentár