LÁSKA... také krásne slovo... Každý z nás je šťastný keď vie, že lásku môže darovať alebo ju príma.... je to úžastný pocit keď vieme, že nás niekto miluje a žije len pre nas a mi pre neho...

LÁSKA... to je veľmi hlboký citový vzťah, či už medzi dvoma alebo viecerími ľuďmi. Je takaá stará ako Európa, každý ju cíti.... v rodine je, medzi priateľmi, medzi ľuďmi a zvieratami, rastlinami, hmotnými alebo nehmotnými vecami proste všade...

LÁSKA zo sebou prináša aj utrpenie nie len tie pekné veci, častokrát smutok, straty, slzy a veľa iných vecí... No aj povinnosť, úctu, nehu, oddanosť......

Ale čo s takou láskou, ktorá nie je opätovaná? Vtedy sa pre nás zrúti celučičky svet, sme bezmocný a nevieme ako ďalej....... musí to byť strašný pocit. Alebo láska k človeku s ktorým nikdy nemôžme byť....... a predsa viete, že ho milujete a to že nie je s vami vás pomaličky zožiera.

A prečo LÁSKA je častokrát taká sebecka? Prečo mnohí ľudia ju berú len tak s rezervou a myslia si ze si z nej môžu robiť srandu? Klamať niekoho ako ho ľúbia a tomu druhému ubližovat?
Mali by sme sa mať všetci radi taký aký sme, či sme už zlý alebo dobrý. Však v každom z nás je niečo jedinečne, niečo dobré!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
husky  8. 8. 2006 13:30
no čo dodať...asi iba toľko že plne súhlasím a ostatné už vieš...veď vieš
 fotka
tommyhot  13. 12. 2006 20:21
Nikol11 tak toto bolo waazne kraasne, normalne ze mam slzy w ocjach jak som si to precital...

Naozaj pekne, len ja uz na lasku moc newerim.. A take ze sklamanje z lasky poznam az moc dobre, sak ale to nakonjec skoro kazdy.
 fotka
r007  12. 9. 2007 20:25
pekne slova, vychadazali asi z hlbky duse , sklamania z lasky su tazke, ale clovek by sa mal postavit znova a kracat dalej (taktiez to viem z vlastnej skusenosti)
Napíš svoj komentár