Po návrate z Nemecka, kde som stretla plno nových, múdrejších a hlavne zaujímavých ľudí soms a rozhodla zmeniť sa. je to ťažké, ale myslím si že mám muchy ktoré pottebujem potlačiť a nejako "dospeiť".
Prvý deň kedy som prišla do školy, som si už hneď z rána hovorila, dokážeš to. Chcela som, respektíve sa snažila na niektoré veci reagovať múdrejšie a zrelšie keďže som dosť "hlučnej" povahy a akonáhle sa objaví nejaký problém, každý o ňom musí počiť z mojich úst. A nie len problém, Všetko čo sa deje sa musí točiť okolo mňa ale nechce to. A tak, keď som si tak hovorila tie slová že "dokážeš to" som to naozaj zvládala dobre. Ale natsal zlom a všteko moje úsielie sa pokašľalo.
Asi som na to išla až príliš rýchlo a nechala som sa uniesť situáciou. Je strašne ťažké správať sa v niektorých veciach oinak ako doposiaľ no verím že sa to dá. Uvidíme ako to pôjde zajtra.

 Blog
Komentuj
 fotka
decay  12. 4. 2011 08:16
drzim palce, tiez si obcas hovorim, ze sa musim v nieco zmenit a prave ked idem do skoly si hovorim "dnes neurobis toto, hento, tamto.." a aj tak to dojebem
 fotka
nikaslook  12. 4. 2011 15:02
@decay ďakujem napodobne aj keď mylsím, že poznám to dnes neurobíš toto a toto a potom čo neurobíš...? to čo nechceš...
Napíš svoj komentár