Dnes ráno som sa zobudil, a keď som sa vspamätal, uvedomil som si že ležím na autosedačke a pri mne horí oheň, potom mi všetko došlo, aj husia koža na chrbát, aj pálenie kolien... Proste som bol na opekačke a pravdepodobne som to prehnal trošku jemne s chlastom. A pred tým ako som začal chlastať som mal na nič naladu, čiže alkohol vo mne nevyvolal hyperaktivneho veveričiaka ale melancholickeho slimaka, čo nie je vobec dobré.

Nemám to rád, ale v posledných dňoch mam takú, blbú náladu, alebo, náladou by som to nenazval, skôr vnímanie sveta, života. Proste nemám žiaden zmysel života, krátkodobý ani dlhodobý ciel, niečo čo by ma mohlo hnať dopredu... A nechápem vôbec prečo. V škole sa mi darí, mám skvelú brigádu, peniaze mi nechýbajú. Ale niečo mi proste chýba, jedným slovom žena, alebo "láska". Na to som prišiel sám. A tu je ten veliký problém, pretože ja neviem, čo vlastne chcem.

A dnes som tiež celý deň len týmto deprimujúcim spôsobom rozmýšlal, ja večný optimista, hyperaktívny rojko. A nedokážem sa vspamatať, a už mi to lezie hore krkom.

Dnes som sa len celý deň prevaloval zo strany na stranu, a teraz zalezem do sprchy a necham po sebe stiecť celý bojlér vody. Nadýchnem sa a slohnem mame auto a pojdem nekam. Najidealnejsie at the worlds end.

Btw, už začínam mať lepšiu náladu, síce stále nemám žiaden zmysel ani ciel, ale vracia sa naspať ten hyperaktívny rojko, ktorý nemá problémy a nerobí si ťažkú hlavu z ťažkých vecí. Nech už som späť v plnej svojej kráse.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
ewellyne  10. 4. 2009 23:02
máš všetko a predsa ti niečo chýba - myslím, že ten pocit občas každého prepadne.. želám ti, aby si čím skôr našiel ten chýbajúci dielik vo svojom živote..
Napíš svoj komentár