Ten drzý mesiac sa znova postavil rovno pred moje okno. Kebyže mu môžem jednu vylepiť...s radosťou by som to spravila.

Lenže mesiac nebol jediný dôvod, prečo som bola taká nahnevaná.

Nesnívalo sa mi s anjelom. S tým, ktorý mi pred mesiacom prišiel povedať, že nebo sa rozpadá a že bude vojna. Bol to taký zvláštny sen... úplne iný ako tie ostatné. Bola som si istá, že sa mi s ním ešte raz bude snívať. Cítila som to.

No teraz som bola sklamaná. Vôbec nič sa nestalo. Zrejme to bol úplne obyčajný sen, to len ja som si niečo namýšľala...možno. Možno som tým len chcela dokázať, že som niečím výnimočná, lebo som sa rozprávala s anjelom. Ale to, čo zažijeme v snoch, sú jednoducho len sny.

Na druhej strane som však bola celkom rada.

Keby to bola pravda a keby sa nebo naozaj rozpadalo a rovnováha medzi dvoma svetmi by sa porušila, musela by som zomreiť. Zomrieť, lebo som to sľúbila niekomu, o kom ani neviem či určite existuje.

Niekto alebo niečo sa so mnou hnusne zahráva.

Mesiac. Dovoľuje si zbytočne veľa - aj keď ešte nie je spln.

Odhrnula som zo seba perinu a a stiahla rolety. Nebolo to však oveľa lepšie - jemné žlté svetlo aj tak previtalo a rušilo ma.

Tak som usúdila, že bude lepšie sa vzdať. Tak ako sa vzdávajú anjeli.

Postavila som sa, že si pustím telku, ale vtedy...

" Rýchlo! Vzdali sme sa, Diabol neustúpil - musíš nám pomôcť! " zvolala niekto a v tom mi došlo, že to asi bude anjel. Toto ale vôbec nebol sen. Ja som normálne videla a počula, len ten anjelský nárek ma rezal v ušiach.

Ani som sa nepohla. Neslúbila som mu, že prídem bojovať. Zatiaľ som úplne slbodná a môžem si robiť čo chcem.

Aj napriek tomu mi však zovrelo hrdlo a dúfala som, že anjeli boj vyhrajú, aj keď nebudú bojovať. Nevedela som ako je to možné. Lenže teraz je možné všetko, nie?

Ak však prehrajú, budem sa musieť pre zmenu vzdať ja. Chcela by som niekoho zobrať so sebou - ale nechcela som ani, aby bolo posledné čo urobím totálne sebecké a odporné.

Ja som im sľúbila, že prídem.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár