Veľmi často sa stretávam s názorom, že som divný človek a hrám sa na príliš dospelú. Už od mojich dvanástich rokoch mi to ľudia vravia. A ja sa chcem pri mojich 24 rokoch spýtať pár vecí...

Vy, vraj normálni, fajčíte a drogujete a dobrovoľne si ničíte zdravie a ja, tá čo fajčenie ani neskúšala, som divná?

Vy, vraj normálni, pijete alkohol každý piatok a sobotu, chválite sa tým na facebooku, pestujete si alkoholizmus, alebo pod vplyvom alkoholu niekomu ublížite, a ja, čo som nikdy nevypila ani kvapku alkoholu, som divná?

Vy, vraj normálni chlapi, ste ochotní pretiahnuť každú chuderu len preto, že vám dá na záchode diskotéky a to radšej, akoby ste mali poriadny vzťah so slušnou babou a ja, tá, ktorá chce morálne grcať a nesúhlasí, keď mi poviete, či ma môžete odblaniť, som divná?

Vy, vraj normálni, radšej sebecky pozeráte na seba, človeka radšej opľujete akoby ste mu mali ľudsky pomôcť (čo podľa mňa vyplýva z názvu, že sme ľudia) a ja, čo nedokážem ako človek povedať nie a odmietnuť pomoc, som divná?

Vy, vraj normálni, radšej budete bezducho hrať počítačové hry, akoby ste mali robiť niečo duchaplnejšie a ja, ktorá miluje knihy, píše a snaží sa niečo tomuto svetu dať som divná?

Neviem ako vám, no mne sa zdá, že divný je tu niekto iný , nie ja. Česť výnimkám a pokiaľ ta výnimka nie ste a patríte k tým „normálnym“, prosím... už ma vaše názory, že som divná nezaujímajú rovnako ako ma nezaujímali miliónkrát predtým. 

 Úvaha
Komentuj
 fotka
sob3k  31. 12. 2015 12:10
Až na tú časť o hrách mi to príde normálne.
Ja hry beriem ako oddych a ako ITak aj ako formu umenia. Nie stále mám čas na 550 strán + nie stále mám chuť na cudzie utrpenie, ak mám dosť vlastného.
 fotka
pappkin  31. 12. 2015 12:10
byť odlišný od väčšiny je náročne :o)
 fotka
riddler  31. 12. 2015 13:17
Takže ty sa stretávaš/píšeš si s ľuďmi,ktorí majú takéto názory? A načo vôbec si v takejto spoločnosti? Keby si si také somariny nevšímala a pohybovala sa v lepšom prostredí,takéto blogy by si vôbec nemusela písať.
 fotka
mizuno16  31. 12. 2015 15:56
vypľuté z duše svojim spôsobom sme všetci divní a každý si žije svet taký v akom chce žiť,(hoci občas nevedomky si robíme zo života peklo), preto ty nehľaď na životy a názory druhých ale len na ten svoj a rob ho šťastným zakúsením sa na tomto svete.
 fotka
ygor  31. 12. 2015 16:41
To sa teda pohybuješ v zlej spoločnosti ak sa stretávaš s takýmito názormi.
 fotka
patha  22. 9. 2020 16:17
Nie si divná, si len obyčajná priemerná, nedoceneno sa cítiaca tínedžerka s potrebou byť výnimočná
Napíš svoj komentár