Je pondelok 2. februára 2009 a trčím v Trnave. Deň dozadu som 18:53 nasadol na rýchlik smer Bratislava celý nasratý, lebo som ani trochu nemal chuť sem ísť. Našťastie som na stanici stretol kamarátku, ktorá študuje v Blave. Aspoň niečo pozitívne. Nemusím cestovať sám. Po tom roku a pol už nenávidím to cestovanie, a hlavne, keď idem sám.
Dnes o 8:00 som mal mať skúšku z ODR, na ktorú som sa veľmi \"tešil\". Vôbec sa mi nechcelo vstávať, keďže som ani dlho nespal. Prežijem to. To neni taký veľký problém. O predchádzajúcej skúške z tohto predmetu je napísané v predchádzajúcom blogu. Minule nám pán učiteľ ukázal aké esá má v rukáve a čoho je schopný a samozrejme, ani dnes si ich neschovával. Prišiel som klasicky na skúšku 8:00. Prvýkrát v živote prišiel profesor presne. Wau. On nemešká 2 hodiny. Čo sa deje? No je to prekvapujúce, ale to najlepšie ešte len príde. Keďže nás tam je veľa sme rozdelení na 2 skupiny. Najprv bude písať jedna skupina a potom druhá. Ok. Som v druhej skupine, ktorej pán awesome profesor povie, že máme prísť o 9:30. Čas na napísanie písomky je hodina a pol. Odchádzam na privát.
Je 9:20 a ja prichádzam na miesto určenia. Otváram dvere učebne, v ktorej má druhá skupina písať písomku o 9:30. Som vyhodený profesorom, ktorý sa ma opýtal čo tu robím a oznámil mi, že idem neskoro a mám odísť. Neverím vlastným ušiam, ale je to tak. Od spolužiakov pred učebňou sa dozvedám informácie o tom ako prvá skupina dopísala o 9:00 a hneď išla písať ďalšia skupina.
Ja už ani neviem čo mám ďalej k tomuto napísať. To ako dokáže jeden profesor na našej škole prekvapiť je úžasné. Už ani neviem či mám na to všetko nadávať alebo sa na tom len smiať. Nejdem sa radšej nad tým ani pozastavovať lebo by som mal pokazených pár dní a ja si nebudem kaziť náladu indivíduami, ktoré učia na našej škole. Toto je jednoducho UCM. Have a nice day!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
adaadisallaares  2. 2. 2009 17:16
chudaak veriim.. pocula som, ze su tam dost velkee vymely... a to moj kamarat robil skusku a od rana od osmej cakal az do vecera do deviatej.... nakonec aj tak nespravil.
 fotka
d170  2. 2. 2009 17:48
nezávidím ti
Ale čítala som aj tvoj predošlí blog a to mi niečo pripomína, moju bývalú školu, podobný systém, som rada, že otvorili elkované pracovisko a tam že už nechodím
Napríklad pár krás sa stalo, že som prišla na skúšku a učiteľ vôbec neprišiel, hlavne že človek zabil skoro celý deň cestovaním na skúšku.
 fotka
titusik  2. 2. 2009 18:13
mne sa mala zacat skuska ustna o 8:30, bola som tam o 8:00, nechcela som dojst presne a este som si nieco presla.
8:00 som tam.
8:30 nikde nikto.
8:45 nic.
9:00 este stale nobody.
9:30 preskakuje mi.
9:45 konecne prichadza.

A to nespominam, ze do kabinetu dosiel o 9:00, vtedy nas poslal na prizemie pred inu ucebnu, kde sme nanho cakali 45 minut. A ked zavoall do treidy 4 zaikov a dosli sme len 3, tak sa este vyrutil na nas, ze skuska sa zacala o 8:30 a my tu nevieme ani vojst do triedy na cas.
 fotka
samsonka  3. 2. 2009 00:31
uff chuda tebe dost co tu matiku nemusis este ti profesor robi secko mozne preco ju budes nemusiet este viac ....ale nebooj ...raz to vyde urcite
PS:nadej umiera posledna hlavne ze sme zdravi
 fotka
wilik  3. 2. 2009 13:58
... nooo veru.. minule som to spominal aj tvojej sestricke ako to u vas funguje... a pekne to skonstatovala: vidis to - nielen AOS je CHAOS
 fotka
wilik  3. 2. 2009 14:04
to "u vas" znamena na tvojej skole..sorry ze som ta tam tak pridruzil k tej skole (jak keby to bola tvoja rodnia ci co) ...so sorryyyy
Napíš svoj komentár