Ja, Kačenka a Zuzička pochádzame z jednej planéty – Zero_1. Náš doterajší život na tejto planéte bol nezáživný, až kým nás nenapadli mimozeročania. Boli to mimozeročania z planéty Zem. Pokúšali sa poraziť nás svojim trápnym humorom. A keď už bolo zjavné, že vyhrávajú, rozhodli sme sa, že ich porazíme ich zbraňami. Smiali sme sa a smiali a smiali a smiali a smiali a smiali...Až sme sa s nimi skamarátili a oni nás vzali na návštevu na ich planétu.

Tu na Zemi je to všetko inak. Tu nebývame len my tri a zopár intergalaktistických zvieratiek. Okrem nás je tu zhruba 5 miliárd ďalších ľudí. A tak sme sa akosi integrovali. Nikto netuší (len na pár známych), že v skutočnosti pochádzame z vesmíru. Ale teraz to už všetci vedia (tým myslím tých, čo prečítali tento blog). Ale prosím neodsudzujte nás za to!! My sa od vás líšime len humorom. Smejeme sa na veciach, na ktorých by ste sa vy nesmiali. A preto prosím chápte nás a nevyhýbajte sa nám. Veď v konečnom dôsledku smiech je zdravý a dokonca smiech aj lieči.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
mixelle  18. 1. 2008 16:40
užasný blog Pegan! radosť čítať
 fotka
pawlo  18. 1. 2008 17:16
Neboj sa nebudem vas odcudzovat - len s tym humorom som to presne nepochopil - na com sa smejete???
 fotka
didojelen  18. 1. 2008 17:43
no cool blog... ty sa nezdas pocuvaj.. inak ja len taky maly dotaz ze je tu zhruba dalsic 6 a pol ak nie aj viac miliard ludi okrem vas... ci to si myslela bez hrochote?? lebo inak si to neviem vysvetlit.. alebo mam zavolat subovi??
 fotka
bobomir  18. 1. 2008 18:32
Pán Želé...dovi
 fotka
nefritt  18. 1. 2008 19:05
dido: dobre vies ze zemepis mi nikdy nesiel...ved preto som stastna ze zatial nemame geo!! a neboj sa hrochot som ratala!!

pawlo: no ono sa to neda napisat len tak v skratke...no proste mame uplne odlisny humor a to nas robi vinimocnymi

vy ostatni: dakujem
Napíš svoj komentár