-Uaáaáaáaá!
-Je to dievčatko! Náááádhera! Aké jej dáte meno?
-Bude sa volať Zuzana.

Asi takto nejako to všetko začalo. Narodila sa nám Zuzka. Zuzkin život prebehol ako voda a zrazu sa ocitla na základnej škole pre nadmieru inteligentné deti (inými slovami jazyková). Na tejto škole ju najviac bavila fyzika a aj chémia. Ale až na druhom stupni sme si ju tak trochu viac začali všímať (asi by som to mala písať v jednotnom čísle). Jej najlepšou kamarátkou sa stala Monika. Bolo obdivuhodné (a pre mňa je to doteraz nepochopiteľné) ako sa takéto dve, na pohľad úplne odlišné osoby, mohli stať najlepšími kamarátkami. No a dnes už chodí na strednú (pre takisto inteligentné deti).
Zuzku okrem iného, už vyššie spomínaného, baví aj nezaujímavý šport basketbal. Pre mňa nudné behanie za loptou, pre ňu spôsob relaxácie. Aj napriek tomu, že má roztrhnuté koleno, ešte stále TO hrá. Ale ako ja vravím : Športom k trvalej invalidite!
Ale späť k merítku veci. Z tohto je vám asi jasné, že si vôbec nie sme podobné, no a napriek tomu sme si dokázali k sebe nájsť cestu. Neviem ako... Proste sa to len stalo. Ale iba prednedávnom som zistila, aká je Zuzka naozaj. Vždy som vedela, že píše básne... Ale až keď som si prečítala jednu uverejnenú v našom školskom časopise, zistila som ... to čo som zistila. Zuzka má užasný talent vyjadrovať svoje pocity, ktoré ma dokážu dohnať k slzám! Všetkým vám, čo ste aspoň raz v živote zažili lásku odporúčam jej básne (didojelen).A preto, Zuzka, ďakujem ti hlavne za tvoje básne, ale aj za všeličo iné...


-Počkajte! Je tam ešte jedno dieťa!
-Čožeee? Ja budem mať DVOJIČKY?
-Uaáaáaáaá!
-Áno, máte dvojičky! Dievčatko a chlapčeka! Ako sa bude volať chlapec?
-Bude sa volať Martin.

Ha! To ste nečakali, že? Áno, je to tak! Zuzka má brata, dokonca dvojičku. Ono mi nedalo nespomenúť ho tu! O Martinovi toho viem oveľa menej... Ale myslím, že napriek tomu, že kedysi hral za Duklu (čo je u mňa zásadné mínus), má veľa plusov. Najviac sa mi páči jeho mierne ironický humor. A ešte aj jeho smiech. Ono v momente, keď sa Martin smeje, tak nevydáva ani hláska... Asi si to neviete predstaviť...Škoda...Stojí to za to...A ešte sa veľmi rád zasmeje so mnou na Robovej hlúposti...
Najradšej má chémiu a je veľmi populárny vďaka jeho vystúpeniu v jednej nemenovanej súťaži o najobľúbenejšieho učiteľa. Ale nemôžem nespomenúť ani našu preferovanú pani učiteľku fyziky.
Tak ako Zuzka behá za basketbalkou, tak Martin behá za futbalkou. Ale nie je taký ako osatný futbalisti...
Myslím, že Martina mám najradšej preto, lebo jeho irónia je mi blízka... Len tak ďalej Maťko!! Haha, prvýkrát, čo som ti tak povedala (napísala)!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
didojelen  20. 1. 2008 17:44
haha..dakujem tak toto ma fakt pobavilo..aspon uz konecne viem ako sme sa narodili
 fotka
mixelle  20. 1. 2008 17:52
Eh! mám pocit, že chudáčik Bublais akože Martinko je trocha diskrimonovaný. Pegan, si jeden obyčajný malý nechutný feminista!!Zuzku si síce vystihla krásne.. ale zabudla si spomenuť jej zvláštne zoofilnu uchylku.. Jelenofília.. táto choroba je rožšírená najme medzi... Stop! Iné som chcela. Doplnim info o Martinkovi. Autorka zabudla spomenuť ,že Monika sa stala naj kámoškou aj pre tohto elementa. Pretože je jednoducho užasná (akože ja) .. Dalej: Martinko má tiež pár rarít.. Napríklad divný vkus na baby,ktorý asi nikdy nepochopím! akože NIKDY.. napr Švanťa xixix(ktorá sa inak dosť zmenila. teraz je z nej v poho holka).. a tá malá snob.. ehm.. such.. teda.. hmm.. upatá dievčina,ktoru si nedokážem predstaviť sa baviť .. Pche.. Takže Martinko.. Nemožem zato, že také ako ja už nie su .. A pegan: Ked s týmto skončíš, napíšem takýto blog ja o Tebe. a to vo velkom.. Farebný a s linkami!!!
 fotka
nefritt  20. 1. 2008 18:04
takto michel!! ono sice mas pravdu a mas aj peknu fotku ale to ta neospravedlnuje za to ze si na mna takto zautocila

ja som z mojej dobrej vole pridala do blogu aj martina !!

uz sa tesim a ten blog o mne lenze ja mam este vela ludi pred sebou (pripravenych na pisanie)tak to aby si uz zacala pisat
 fotka
didojelen  23. 1. 2008 21:51
vies co..dikes ze si toto napisala.. vzbudilo to vo mne pocit ze si pre mna aj ty nieco viac...
 fotka
demonsdream  25. 1. 2008 22:13
Uuuu... Toto sa mi tiež páči!!! Bohovsky sympatické!!!
Napíš svoj komentár