„Cudzincom“ sa človek nestane len tak, zo dňa na deň. Dalo by sa dokonca povedať, že je to zdĺhavejší proces, ako by niekto očakával.

V prvom rade si musíte vybrať novú identitu. Budete Angličan Steve McCartney z Bristolu? Alebo ste Mustafa al Alamein z Pakistanu. Pokojne môžete byť aj Pepa Slezáček z Brna. Najviac sa však odporúča byť Angličanom. Pri Arabovi je problém trochu s farbou pleti, hlavne keď ste modrooký blonďák a Česi zas tak populárny nie sú...

Pri predstieraní cudzinca, ktorý si už ako tak osvojil našu reč, musíte zabudnúť na našu krásnu, spisovnú, ľubozvučnú slovenčinu. Tento cudzinec hovorí neisto a málokedy skloňuje. Hovorí tak po slovensky, asi ako ja po anglicky...

Nájdu sa aj výnimky, ktoré reč zvládnu hravo, ale to sú naozaj len ojedinelé prípady.

Správny cudzinec má vždy v jednom vrecku požmolené doláre, eurá, alebo inú zahraničnú menu. V druhom vrecku sa nachádzajú naše slovenské koruny, väčšinou v takej hodnote, ako veľa z nás nezarobí za mesiac.

Pre ženy je tento typ muža - cudzinca sympatický aj preto, pretože pôsobí dojmom, že ešte nie je zorientovaný v našich pomeroch a cenách a niektoré sa to snažia náležite využiť. Tento pocit upevníte tým, že budete chcieť za noviny platiť päťtisíckou a budete sa čudovať, ako je možné, že vám tá pani v stánku nemala vydať. Veľmi dobré, je pripojiť pripomienku, že: „thak toto sa mne f Amstrdám nemohlo stat. Tho je horrible!“

Dámam sa títo muži páčia, pretože si myslia, že je to niekto kto precestoval svet, vie veľa vecí o živote a veľa toho zažil. Pritom to môže byť rovnaký blbec z hornej dolnej ako vy, alebo ja.

Je veľmi dobré predstierať, že nepoznáte mesto, ani krajinu. Veľa dám sa vám ponúkne, že vám sprostredkuje prehliadku mesta, krajiny, neskôr možno spálne, jej pupka a priľahlých oblastí...Dôležité je hlavne všetkému sa čudovať. Očarujúco obdivovať Bratislavský hrad, aj keď ste v ňom v detstve absolvovali niekoľko prehliadok s nervóznymi učiteľkami.

Cudzinec má väčšinou aj trošku iný spravidla buď nekonvenčnejší, alebo konzervatívnejší spôsob obliekania. Buď teda chodí každý deň v inej safari košeli, alebo inej haluzi, alebo máte pocit, že v obleku s kravatou aj spáva a chodí do vane.

Pri „cudzincovi“ je tiež veľká možnosť prezradenia, pretože žijeme v malej krajine, kde nie je problém stretnúť známeho, alebo nejakého kamaráta z detstva prakticky v každom meste. Na to si treba dávať pozor a precízne vyhľadávať miesta na ktorých sa budete vyskytovať.

Byť „cudzincom“ je náročné, ale ženy jednoducho na takých chlapov letia.

 Blog
Komentuj
 fotka
mixelle  7. 4. 2008 20:54
no majro pekný návod, len čo je pravda. Za tento návod ti však hrozí minimálne upomienka z cudzineckej polície
 fotka
himynameismarek  7. 4. 2008 20:55
este stale som nepochopil z tvojich blogov preco by niekto predstieral a bol aj uspesny v tom, ze sa stane honzikom novotnym alebo cudzincom inac pozdravujem. postol si to o mikrosekundu neskor ako ja svoj blog
 fotka
kemuro  13. 4. 2008 14:35
podľa všetkého som cudzinec..posledné tvrdenie nejako neplatí výnimka potvrdzuje pravidlo
 fotka
pedall  13. 4. 2008 19:18
lol dobrý návod
Napíš svoj komentár