Tak nadisiel ten spravny cas na konci prazdnin si vyrazit na nejaky MINI festival. Kedze som cele prazdniny trcal v praci a neboli peniaze na velke festy ako je Pohoda, Hodokvas, Brutal Assault,... tak sme sa rozhodli partia ludi co pravidelne chodime na akcie ze pojdeme do modry sa zabavit na minikvas.
Den prvy (21.08.2008)
Prisli sme o den skorej do modry aby sme si postavili stany a nemuseli sa predierat hufom stanov. Isli sme SADkou z niv ja a dalsi 3 kamarati. Cesta trvala cca 30minut do pezinka. V pezinku na namesti sme cakali na kyvadlovku ktora mala ist o 18.00 no calali sme a nedockali sme sa jej ani po 30minutach. Tak sme isli normalnym spojom do modry. Vystupili sme na namesti v modre a opytali sme sa nahodne okoloiducej pani ci nahodou nevie kde sa nachadza kupalisko. Jej odpoved bola prekvapujuca a povedala nam na nasu otazku ze ANO cakali sme kym nam odpovie cca 10sekund a ona nic tak sme sa jej opytali znova a povedala ze za kostolom mame ist a tam nam dalsi cloviecik povie kam dalej. No tak sme isli za kostolik dalej a dalej a opytali sme sa dalsieho cloviecika ci nam povie kam no na nase prekvapenie nam povedal ze ideme zlym smerom tak sme museli prejst este vacsi kus cesty s mrte ale mrte tazkymi batohmi ale nasli sme dalsieho mileho cloveka ktory uz vedel co a ako a ukazal nam cestu na kupalisko . Vstup do arealu bol jednoduchy ale kamarat co mal sklenenu flasu toho SBS-kar nebustil tak musel preliat obsah do plastu (nikomu nemusim pripominat ze v sklenenej flasi bola "ohniva voda" ...po uspesnom preliati dosiel za nami a postavili sme si stany a popozerali si areal ktory bol strasne malicky . Cesta z arealu do stanoveho mestecka trvalo cca 2 minuty. Z noci si moc nepametam len ze sme oslavovali kamaratovu 19 a moju 18 hlavne ze bola sranda .
Den druhy (22.08.2008)
Rano bolo prekrasne a nam bolo strasne zle. Okolo 10.00 sme isli pre dalsich kamaratov a nebolo ich malo dosli dalsi 5 plus este nejake holky. Dosli sme pred areal a tam doslo mrte ludi a zistil sme ze chlast uplne zakazali aj v plaste a SBSkari ho vyhadzovali do kontajneru takze sme boli mrte prekvapeny nuz co sa dalo robit. Nejakym sposobom sa snazili prepasovat chlast no nepodarilo sa im to tak sme isli do mestecka postavili sme si stany a uz sme len cakali na prvu kapelu .
13:35 - 14:10 Punk funk genius
Fajnova muzika styl Red hot chilli peppers
14:30 - 15:15 Hugo D`Gen
nevidel som
15:40 - 16:25 The prostitutes (cz)
nevidel som
16:45 - 17:30 Slobodná europa
Paradicka dost sme sa zabavili v pogu
17:50 - 18:30 Fastfood (cz)
Perfektne ceske SKA
18:50 - 19:30 Ján ponka Duban
Neuveritelna improvizacia a vymyslene texty uplne best boli
19:50 - 20:30 Puding pani Elvisovej
nevidel som
20:55 - 21:40 Karpina
Dramaticky uvod prefektna videoprojekcia a hlavne skvela muzicka a to pogo
22:00 - 22:45 HT
Ht sice moc nemusim ale pozrel som si pri pivecku
23:30 - 00:30 Tata bojs (cz)
Pocuval som z dialky cajovne pri vodnej fajke
Pokracovanie nabuduuuce...
P.S: Sorry za nepisanie diakritiky a za nedorzanie niektorych pravidiel spisovnosti

 Recenzia
Komentuj
 fotka
nellitha  26. 8. 2008 13:14
Ježiši, Minikvas ďalšia vec, ktorá mi unikla podľa blogu usudzujem, že bolo fakt dobre...
Napíš svoj komentár