Hm..neviem len ta sa pozerám na tento skazený svet..a nemôžem si pomôcť, ale stále mám pocit, že narodiť sa tuná je naozaj už že trest. A samozrejme si za to môžeme my sami...

Hektáre a hektáre lesov sú vyrubované len kvôli akejsi firme s nábytkom.. to je pohľad, o pár rokov budeme sedieť na luxusných drevených zlatom lemovaných stoličkách ale s kyslíkovými bombami na ksichtoch....
Tony a tony letákov deň čo deň sa objavujúcich v schránkach.. chýbajú už len nápisy : zachráň leták, zabi strom...

"Neonacistický problém na slovensku nie je veľký" ozýva sa z úst akéhosi policajného típka.. No tak keď na Slovensku nie tak už asi fakt nikde..

Na diskotékach dneskaj holka vyfajčí chalanovi len za to, že jej kúpi pohárik.. a za dva radšej už ani nechce vedieť, čo všetko spraví. Noazaj si neviem predstaviť čo bude o generáciu po nás v tomto svete..veď už teraz to je neskutočné..
ale veď čo.. "nějak umírá nám láska, my jako hejna divejch včel jdeme dál.."

A všade okolo nás sa to stále točí len okolo peňazí.. peniaze sem peniaze tam..
Vážený pane, prosím si na raňajky jedny peniaze..
Pani, vaša dcéra sa bude volať peniaze.
Aha, peniaze vychádzajú nad obzor!
Reťazec peňazí, všetko navzájom prepojené a spojené s peniazmi..

americké deti, ktorých 80 percent tela netvorí voda, ale tuky.. ale oni si za to môžu samé, nenásytné tučné prsty chytajú piaty hamburger zapíjajúc ho treťou colou.. amík mamka, amík ocko majú syna amíka a všetci spolu vážia štyristo kilo a všetkým to príde úplne normálne..

pes vysiaci na strome so špakmi v nozdrách.. horiace mačky.. mňau, zapáľ ma, priam po tom túžim!
ale veď možno raz bude stáť pri strome pes a sám sa bude smiať na hojdajúcom sa človekovi, ktorému z nosa budú trčať zbytky z cigariet..

nebaví ma hľadieť na tento svet, kde ľudia vidia zmysel v prechľastanom víkende.. kde je rúbanisko samozrejmosťou každého lesa.. kde každú nedeľu vyberieš zo schránky tri letáky sme lacný..sme lacnejší..sme najlacnejší v meste...

hmm..žeby prichádzala čipová revolúcia? ještírky ovládajúce nás ako lotuky? veď v tomto svete je normálne niečomu takému veriť..
už nás majú..

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
kyklop  28. 2. 2008 00:09
Ludska spolocnost je najhlupejsi tvor o akom som pocul.
 fotka
black_soul  28. 2. 2008 08:25
husty blog.neboj nie si sama ktoru tato spolocnost nebavi
 fotka
allisya  28. 2. 2008 09:42
už te mají!

hej je to tak.. veď vieš moju teóriu o ľuďoch a tých ostatných..to nie život je sviňa,ale ľudia.. za všetko si môžeme sami, ale veď čo.. peniaze peniaze peniaze, to či prežijeme vôbec, budeme riešiť neskôr..
 fotka
srdce1357  28. 2. 2008 10:11
dobrý pohľad na dnešok
 fotka
neway  28. 2. 2008 10:29
máš pravdu, konečne tiež niekto kto má na vec realistický pohľad
 fotka
res  28. 2. 2008 11:44
No aj keď je to obrovské svinstvo, pravdepodobne sa to nezmení. Len dúfať, že bude čím viac ľudí s tvojim alebo tvojmu podobným názorom.
 fotka
saddath  28. 2. 2008 12:01
a rozmýšlať stále o tom je ešte horšie
 fotka
dieg0  28. 2. 2008 16:22
Vsetko je na .Holt treba si zvyknut lebo uz to pojde len k horsiemu :-
10 
 fotka
romanka5  2. 3. 2008 21:51
Pises ako keby si mala namiesto policiek kamene..tak isto mas doma 95% veci z dreva..ale to ta asi nenapadne nevadi .Je pravda ze vsetko sa toci okolo penazi az je to nechutne,ale treba pozerat aj na to ze bez penazi nevyzijes a v podstate sa ani nezabavis-ked chces ist na koncert treba peniaze-ked chces ist do baru treba peniaze na vsetko treba peniaze a nemyslim si ze ty si ta vynimka ktora ich nepyta a neslinta za nimi -hadam sa uz nejaku tu dobu pozname aa vieme o sebe aspon nieco .. tak trosku otvor oci a ber to z pohladu realisickeho.Lebo svojim nazorom bohuzial nic nezmenis bodaj by sa to dalo ..
11 
 fotka
zuzulatko  25. 3. 2008 21:50
inac ked us sme pritom.. neska bolo v novinach ze za par rokov budu slovaci dobre ZARABAT an vode lebo u nas jej je vela... a cela reportaz bola len o peniazoch... len by ma zaujimalo ci budu potom pit tie peniaze alebo co ked na tom zbohatnu......
12 
 fotka
benci  6. 4. 2008 18:46
ach, uz davno som sa nezasmial cez slzy tak ako teraz
13 
 fotka
lalka  11. 4. 2008 16:40


Sakra tam...

Svet sa nám akosi rúca pod nohami...
14 
 fotka
darklady  3. 4. 2009 15:36
NO ale píšeš krásne... také myšlienky... toje niečo neskutočné, si génius
Napíš svoj komentár