Asi to tak má všetko byť.
Keď sa už má prihodiť niečo zlé, nek si život láskovo urobí tabuľku s nápisom: UŽ TO IDE!
Možno by som sa nejako stihla prichystať. Uviazať topánky, učesať vlasy, zapnúť nohavice, nasadiť si hodinky ALEBO sa proste psychicky pripraviť na ten úder, ktorý čoskoro príde. Čoskoro? Nečakane.

Som optimistický človek. Niekedy až príliš, ale dnes po dlhej dobe som si dala na javo, že nebude všetko tak ako si to vysnívam s úsmevom na tvári. Dnes prišla tá rana, ktorá ma núti vydrať jednu slzu za druhou.
Ale keby len jednu ranu. Asi to tak má byť že keď jedna tak už aj druhá. Život človeka nešetrí. A v týchto situáciach sa aj tá jediná pomocná nitka pretrhne. ŠŤASTIE! Narazilo do mňa, vyškerilo sa a s ironickým pohľadom poznamenalo, aby som sa nevliekla a pozerala kam idem.
Človek o ktorom si myslíte, že by vám mohol pomocť sa bez dovodu a bez toho aby vedel, čo máte za sebou urazil tak, že by proti vám ZREJME poštval všetky mraky sveta.
Neverím, že dnešok sa vlastne fakt udial. Nezobudím sa ráno na zvonenie budíka a s nechuťou ísť do školy?
Faka. Koľko ľudí si prešlo horšími vecami ako ja a prežili.
Nič nepomáha.
Neutešujte ma. Proste si to musím v prvom rade vydebatiť sama so sebou. Keďže sa mi rozbil tanierik na viacero kúskov musím ho opat zložiť, ale tak, aby sa už druhý krát nerozletel na viac častí.
Idem spať a uvidím čo ráno.
Zajaaaac tak ma počkaj a aspoň ty poď so mnou do postele poškrabkať ma po chrbáte aby som rýchlo a bez dratí si mozgu nad dnešným dňom zaspala.

 Blog
Komentuj
 fotka
luthien  3. 6. 2011 23:15
Tak trochu mam pocit, ze som na tom rovnako
 fotka
mrzuzano  3. 6. 2011 23:19
stale rozmyslam, kde som urobila tu chybu, ze sa to takto vsetko zosypalo
 fotka
mrzuzano  3. 6. 2011 23:19
 fotka
delegatka  14. 6. 2011 02:02
Zuzik, neviem, či dobre chápem, ale ak dobre chápem, tak som raz v podobnej situácii použila vetu: Priateľstvo je ako plastový tanier. Nikdy sa nedá rozbiť, no vždy si môžeš vypýtať ďalší tanierik........tanierik??? -> uz to nebude ten tanierik, na ktorom si chcela začať jesť.. (ach)
 fotka
mrzuzano  28. 6. 2011 10:29
@delegatka však práve, že už to nebude to čo bolo.
Napíš svoj komentár