Vraj sa správam čudne. Boha, tak čudne. Ja vôbec, ale vôbec nerozumiem ako to je. Ráno vstanem porobím všetky tie veci, ktoré robia normálni ľudia ešte pred tým, než sa niekam vyberú. Prídem do školy, cez hodiny sedím za lavicou, cez prestávku na chodbe, potom sedím v školskej jedálni a potom doma. Sedenie prestriedavam za ležanie vo večerných hodinách. Môže niekto o tomto správaní povedať, že je čudné?
Doma ma učili, že pokým ja nebudem nič robiť, nič sa mi nestane. Nevravím, že to nie je správny prístup k životu. Áááále žvásty. Proste to nie je pravda. Nič nerobím a večne sa mi niečo udeje. To ako nemám piť mlieko, keď stále pri nalievaní vylejem? Ahaaa. Môže mi ho naliať mamina. Sakra, to ma nenapadlo.
Nie som taká chudá ako suseda od naproti, ale ani nie taká tučná ako suseda pod nami. Raz mama povedala, že je rada, že bývame na poslednom poschodí, lebo možno by nám raz padol strop aj s tetou Ťažkou na hlavy. Vtedy som jej chcela povedať, aby bola radšej ticho, lebo ani ona nie je z tých najľahších. No do jazyka som si radšej zahryzla, pretože tiež nie som topmodelka. Podľa mňa mi veľa dievčat závidí a veľa chlapcom sa páčim. Vždy, keď niekam idem sa po mne pozerajú. Mama stále hovorí, že je na mňa hrdá, za to aká som po nej pekná. Starký na ňu zase stále kričí a spytuje sa jej, po kom to decko pre boha je? Neviem, či tomu nechápe, že som po nej. Otca nemám. Mama hovorí, že chlapov žene ku životu netreba, lebo masturbovať vedia aj samé. Slovo masturbovať mi vysvetliť nechcela, že som na to ešte príliš mladá. Kamarátov mám presne 857 ale 25 z nich nemám rada, lebo si dávajú strašne trápne statusy. Mám ich tam preto, lebo Jana, čo býva o tri činžáky nižšie mi píše správy, kto jej potvrdil priateľstvo a práve teraz ma o 13 priateľov viac. Som na ňu za to urazená, tak som si ju z friendlistu vyhodila a preto mi teraz môže posielať len správy. Minulý týždeň som oslávila 17 narodeniny a na nástenku mi napísali len 143 ľudia. Tak málo. Popravde som čakala od všetkých, kvôli tomu, že ja im píšem pravidelne. Tak na narodeniny som dostala nový mobil. Nie je nový, lebo mama ho používala dva roky. Ona si kúpila nový a ten starý dala mne ako darček- nový mobil k narodeninám. Povedala, že je to nesmrteľný telefón tak som ho hodila z 12 poschodia. Rozbil sa a Ivanovmu psovi strelilo kus ostrého úlomku z displeja do laby. Teraz nosí taký smiešny lievik okolo krku. Keď som sa mami spýtala na čo mu to je, povedala, že je to v dnešnej dobe moderné a nosí sa to. Tak som si z papiera urobila také isté a spravila nový album na facebooku. Toľko like-ov nemala ani profilová fotka, na ktorej som nebola ja, ale Angelina Jolie. Na komentáre pod albumom NIKDY nezabudnem. Môj idol mi napísal: Konečne vyzeráš super. Na chate som mu napísala: Velmi peknucQQo thiii daQQujem moja jedina lasenQQa ****** . Neodpísal..

 Blog
Komentuj
 fotka
tuttyfrutyflavour  25. 1. 2012 18:48
sa nedivím prečo neodpísal..
 fotka
profesor  26. 1. 2012 09:37
cool pribeh
Napíš svoj komentár