Po dlhom a náročnom dni chcem otvoriť debatu Prečo 10 dôvodov lebo medveď.
Áno, to je názov. Môj deň obsahujúci zabíjanie múch, strašenie mojej mami pri polievaní kvetov hlasným tlesknutím za jej chrbtom bez toho aby počula, že som prišiel alebo bezduchým skúmaním konzistencie stropu v mojej izbe, priniesol isté ovocie. Otec kúpil banány a jablká, konečne nejaké ovocie.

Nemyslel som to tak, mal to byť pokus o jemnú anekdotu. Zistil som, že keď chcem založiť debatu musím s niekym debatovať. V prvom rade sa pýtam seba a odpovedám a v druhom rade stoja tí ktorí nemajú na drahší lístok alebo ho nekúpili v predpredaji na ticketportal.sk

Začal by som prvou hlboko siahajúcou filozofickou otázkou. Čo bolo skôr vajco alebo sliepka. Keď chceme uvažovať, že prvá bola sliepka, tak uvažujeme tak, že ho tá sliepka zniesla a tú musel niekto oplodniť. A ten kto ju oplodnil mal vajco! Záhada vyriešená.

Druhá otázka na ktorú by som si chcel dneska odpovedať znie : Prečo sa dospelý hrajú na to, že nenadávajú, potajme nemasturbujú a že sú vrcholom morálky? Odpoveďou na túto otázku je jedine SUFVSV ( syndróm ukrižovania Falka (falko ten pes s never ending story (never ending story je nekonečný príbeh) vo svojom vnútri). Je to vysoko rozšírená choroba u dospelých, ktorá zasahuje ich mozgové bunky a vysáva im pamäť na to, že aj oni niekedy boli mladý, skúšali hlúposti a nadávali. Väčšinou sa to zhoršuje, vysáva vás to až vyzeráte ako vyschnutá slivka a pred tým ako zomriete vyzeráte tak biedne, že deti vedľa ktorých stojíte v autobuse sa radšej postavia a idú preč.

Tretia otázka je pre vás poslucháči mojich myšlienok. Aký je váš názor nato, že veľa ľudom prídu smiešne vtipy o postihnutých ľuďoch, ale nechcú si to priznať? Aký je váš názor nato a prečo to tí ľudia robia?

 Záchod
Komentuj
 fotka
muffinkaaa  4. 10. 2013 21:32
myslim si že prvá otázky je ešte jednoduchšia dinosaury sa liahli z vajec nie?
Napíš svoj komentár