Chcel by som vám povedať, že mám novú spolužiačku z Brazílie. V deň keď som ju spoznal, sa moje 3 najväčšie sny o Brazílii rozplynuli. Čakal som, že príde do školy minimálne ako tá karnevalová tanečnica v spodnom prádle, holou ricou a pierkami všade na okolo, ale nestalo sa. Druhé sklamanie prišlo, keď som zistil, že nie každá brazílčanka má brazilskú riť a tretie bolo keď som prišiel nato, že hlavné mesto Brazílie nieje Rio de Janerio, ale je to Brasília.

Musím uznať, že tie fotky uprostred džungle, kde má jej rodina farmu a jej mater tam má fotky ako objíma opice a vedľa seba má papagája čo sa tvári tak bežne *ako holub na námestí, tak ma celé tie sklamania prešli. Jej tato bežne loví ryby čo sú väčšie ako jej 9 ročná sestra. Celá trieda sme s toho boli nenormálne v anuse, tak som ju radšej pozval na kávičku a prechádzku.

Keď som tak chodil hore dole po mojom meste ešte po nejakých dedinách naokolo a ona bola medzi tým a v Slovenskom raji tak som s jej rozprávania zistil výnimočnú vec. Ľuďom zo zahraničia sa páči Slovensko. Vyšli sme na kopec, s ktorého sme videli západ slnka nad takými lesnatými horami a poliami pri tom a ona povedala, že je to najkrajšia vec akú v živote videla. To že bola v našom ihličnatom lese, bol pre ňu zážitok na celý život a Spišský hrad? Bola z neho mokrá až po kolená. Niečo také môžu ľudia z amerického kontinentu vidieť iba vo filmoch.

Je zábava, že keď sme doma, tak si to vôbec neuvedomujeme, ale my sme v Európe. Aj tie stavby, ktoré máme po mestách, tie hrady a krásne lesy to je niečo úplne výnimočné a krásne. Len my sme nato zabudli ako T-mobile na Dedého bukakela Vianoce. Máme krásne okolie, len treba zdvihnúť hlavu od mobilu a možno to aj odfotiť (pozdravujem Evu). Alebo sa len poriadne zapozerať nielen na indiánske osady a postkomunistické nedostatky, ale aj horizont za našim mestom kde občas na oblohe aj padne hviezda.

Pozrime si Európu a jej prírodu a pamiatky aj doma, nielen vo filmoch a v úžasnom Londýne ( mimochodom tam smrdzí močka v tom meste).

* vačšinou majú papagáje také šialené pohľady jak sibírsky farmár čo ide zabiť nožíkom medveďa čo mu kradne ovečky alebo Brontochandžis spoza záclony čo nevie ktorá bije

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
yolo  14. 10. 2013 20:26
čakal som, že ako 4 dôvod dáš "zistil som, že nemala latino style"

ale ináč
 fotka
catherine212  14. 10. 2013 20:34
 fotka
piter09  15. 10. 2013 14:03
pouzivat s/z a hlavne mesta ta mali naucit uz na zakladnej
 fotka
n0win0u  15. 10. 2013 14:10
@piter09 jo a teraz ti sem pride niekto napicovat, ze ma nejaku poruchu debility a ze si kokot a vsimas si nepodstatne veci

a potom pride nejaka hlupa pica a povie ti, ze ved vitaj na birdzi

aaaa pekny den za nami ^___^
 fotka
antifunebracka  15. 10. 2018 16:53
A mala brazílsku depiláciu?
Napíš svoj komentár