Aj vy si niekedy kladiete otázku prečo sme tu? Ja viem, že každý sa narodí a umrie a ostatné nie je dôležité veď na čo ma človek riešiť niečo čo aj tak nepochopí?
Ale aj tak mi to nedá pokoja. Vieme aké sú teórie o vzniku zeme -veľký tresk..-ale prečo sa to stalo? PREČO vôbec bol nejaký veľký tresk?
Podľa mňa nič nie je náhoda. NIČ sa nedeje bez dôvodne. Prečo som sa narodila? Viem ako ale prečo práve ja . Prečo sa do vajíčka netrafila iná spermia?..Toto sú veci na ktoré človek len ťažko nájde odpoveď.
Pred pár týždňami som videla pred jednou krčmou spať na zemi chlapa. Hneď mi napadlo :Aký je asi jeho zmysel života? Ožrať sa? Stratiť rodinu? ... Prečo si človek vlastne kazí taký krátky život?
Chcela by som zistiť dôvod toho ,že som sa narodila .Aký je zmysel všetkého toho chaosu okolo?Všetci si nadávajú. Koľkokrát za deň poviem segre aka je sprosta krava a pod.
Ako môže toľko ľudí verit v boha ked vidia to všetko okolo? Nevidia ako sa ľudia správaju? Veď ak by boh existoval nebolo by vsetko inak? Ale možno Boh existuje len ľudia to nechcu vidiet. Ale nech je to ako chce už asi nezistime ako je to v skutočnosti.
Každý sa bije za svoju pravdu.
Veď kto by si uz priznal chybu v takejto zasadnej otazke?
Ale toto je každého osobná vec a pravdu môžu mať všetci. Ale nemusí ju mať nikto. Nik ne je dokonalý a ani neomylný.

 Blog
Komentuj
 fotka
devilslim  5. 7. 2010 10:33
keby sa im boh zjavil ...tak ako si to ludia predstavuju..neverili by ze verili ...su to caste otazky...myslim si ze asi kazdy si ich kladol ale niekto to proste zahodil za hlavu a povedal si neriesim....kazdy ma svoj osud avsetko ma urcity zmysel ale je iba na ludoch ako sa rozhodnu ...a niektory maju super zivot len oni si ho kazia
 fotka
adsy  5. 7. 2010 12:02
Na niektoré otázky na svete nikdy nebudeme poznať odpoveď



Odpoveď na otázku ako môžu ľudia veriť v Boha je však jednoznačná. Píše sa to aj v biblii. Boh dal ľuďom slobodnú vôľu nech konajú ako sa oni sami rozhodnú. A Boh dal ľuďom desatoro, podľa ktorého by sa mali správať ak chcú žiť správne. Na jedno by však ľudia mali pamätať. Všetko má okrem príčiny aj svoj následok a ten budú niesť oni sami.



@devilslim áno veľa ľudí má perfektný život no kazia si ho tým, že chcú stále viac a viac a nikdy nemajú a nebudú mať dosť.
Napíš svoj komentár