Ujo Packa povedal

Každý autodopravca, ktorý sa zapojil do protestu v súvislosti so zavedením elektronického mýta, bude odteraz postihnutý podľa zákona. Na tlačovej konferencii o tom dnes informoval prezident Policajného zboru Ján Packa. "Končíme s toleranciou a polícia použije všetky zákonné prostriedky, ktoré má. Trpezlivosť došla, začína sa realita," povedal Packa. "Musia rátať s tým, že každý z nich bude postihnutý presne podľa zákona a v plnej výške trestu. A nebudem hľadieť na to, že on (autodopravca - pozn.TASR) vodičský preukaz potrebuje," pokračoval. Zároveň poznamenal, že každá tolerancia má svoje medze a polícia sa doteraz autodopravcom snažila vychádzať v ústrety. "Nikto si nemôže uzurpovať právo, aby si presadil záujem časti - súkromných prepravcov - oproti záujmom spoločnosti. Polícia je tu na to, aby chránila celú spoločnosť," zdôraznil Packa.

Teta Ústava povedala

Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.
Právo pokojne sa zhromažďovať sa zaručuje

Myslím si, že to, čo povolil Packa je v rozpore s ústavou, dobrými mravmi spoločnosti na demokratickom základe a blíži sa to praktikám ktoré urobili pri protestoch za ľudské práva v číne, pred našim Grasalkovicovom palaci.

Som za štrajk dopravcov.

 Blog
Komentuj
 fotka
d170  12. 1. 2010 01:25
Ja tiež! Ale ako vidno, pomaly je už tu zakázané aj štrajkovať.

Voľby sa síce blížia, ale aj tak jej jasné, že bohužial sa nič nezmení, ľudia sa dajú oblbnúť populistickými rečami istého pána...
 fotka
galinka  12. 1. 2010 13:20
Záujmy súkromných prepravcov? Že to má vplyv aj na spoločnosť je irelevantné?

A že tú situáciu v Bratislave na Rožňavskej má na svedomí pravdepodobne práve ujo Packa (resp. ktokoľvek dal pokyn policajtom zastaviť tých kamionistov keď chceli len prejsť mestom)?
 fotka
turion  12. 1. 2010 15:53
Ty akože páni si asi nevšimli že to oni pracujú pre nás a nie naopak
Napíš svoj komentár