Traja väzni z GuantaGulagu Žoržíka Buša sa tešia, prídu na Slovensko. Jasajme rad radom!

Sila zeleného lepidla v podobe šušťavých bankoviek zalepila hubu hrdému národovcovi na americkej motorke a preto je okolo troch muslimských bratov podozrivo ticho.

Tieto a podobné myšlienky mi víria hlavou posledné dni. Naozaj sme natoľko bohatá krajina, že si môžeme dovoliť zaplatiť pobyt troch "nechcených"? Nie som rasista, každého kto slobodne príde do mojej krajiny vítam, ale týchto nie. Nehrám sa pritom so slovíčkami terorista, prezumpcia neviny. Dívam sa na to ako človek, čo je nútený opustiť krajinu predkov, kt nadovšetko miluje, pretože sa tu nedá žiť. Nikto mi nedá byt, nesľúbi mi starostlivosť na rok a podobne ako týmto trom ľuďom. Pokiaľ viem, nikto z ozbroj. zlož. SR sa nepodielal na týraní v tom prekliatom tábore a preto neviem, prečo máme prijať týchto ľudí. Nech si to riešia američania! Veď Íri, porovnateľný s nami do rozlohy, neporovnateľný v ekonomike majú len jedného. Tu máme nezamestnanosť, chudobu.... fakt je potrebný dovoz ďalších hladných krkov? Lebo to nie sú len oni, ale aj ich početné rodiny, a povedzme si na rovinu, vo väzbe neboli len tak, z plezíru.

Nasralo ma to. Nech mi Šéf odpustí, ale mnou tu vítaní nie sú. Ak potrebuje vláda sa priučiť v pašovaní trhaviny do lietadiel prosím, ale nie z mojich daní - inak chcem rovnosť, teda dajte mne a každému čo vyjde zo školy byt, auto, ročný príjem plus prácu. Alebo mám ja, slušný občan mojej milovanej vlasti menšie práva ako väzeň, ktorý pred mesiacom ani nevedel kde je slovensko?

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  27. 8. 2017 16:31
Jebe ti, kde dali akože väzňom byt, auta, placu a prácu?
Napíš svoj komentár